Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ubrania kupić by wyglądac dobrze, a jednocześnie bylo wygodnie I ciepło?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym kupić sobie trochę ubrań sportowych, które mozna też nosić na codzień. Funkcje, jakich potrzebuje to: - zeby byly ciepłe - by nie brudzily sie szybko(to mniej wazne) - lekkosc -wygoda (zeby nic nie bylo opięte i materiały były miłe w dotyku) - jakość - żeby nie niszczyly się szybko Mój dzień wygląda tak, że -idę do szkoły(gdzie trzeba wyglądać w miarę porządnie; podróżuje sporo komunikacją miejską i chodzę na długie spacery z psem, nawet kiedy jest bardzo zimno i pada deszcz /śnieg(podczas spaceru najbardziej brudza się spodnie- gdyby błoto nie wniknelo w tkaninę i można byłoby je jedynie otrzepac byłoby idealnie) na wszystkie te okazje potrzebuje tych samych ubrań bo nie mam siły przebierać się w ciągu dnia. Na razie to funkcjonuje tak, że ubieram leginsy, a na nie grube jeansy, ale takie spodnie są dla mnie zbyt sztywne i ograniczają ruch oraz bardzo szybko się budzą. Noszę też wiecznie jeden golf który nie wygląda szczególnie pięknie, ale nie muszę do niego już nosić szalika. Pod to noszę zwykłe tiszerty ale może jest coś co byłoby lepsze? Dziękuję wszystkim z góry za odpowiedź

Gość gość
ciepłe kalesony

Gość gość
Dokup jeszcze ze 2 golfy na zmianę.

Gość gość
Ocieplane dżinsy (mają np. w C&A) i rajstopy bawełniane zamiast getrów pod spód.

Gość Mario Candarelli
Potop szwedzki , jak to było, że Szwedzi na saniach przez Bałtyk zamarznięty spokojnie przejechali do Polski a Ty teraz zastanawiasz się czy wskoczyć w miniówkę bez majtek i czy w sukience i w obcasach będziesz wyglądać fajnie ? tak serio , to nie mam zielonego pojęcia co chcesz i na co oczekujesz ? no dobra, jeżeli liczysz na drinka to spokojnie zamówię i zapłacę