Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ciaza mozliwa

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy jest mozliwosc ciazy. W grudniu dostalam okres 3 dni za pozno, poniewaz mialam dosc sporo stresu zwiazanego z rodzina itp. Z moim chlopakiem spalam w pierwszy dzien owulacji, zabezpieczalismy sie prezerwatywa, chlopak nie doszedl we mnie i w sumie pozniej dokonczylam mu reka ale tak samo gdy powiedzial ze dochodzi, a powiedzial to wystarczajaco szybko, puscilam penisa i wytarlam rece chusteczka. Pozniej aby sie wytrzec wzielam kolejna chusteczke i wytarlam sie tak aby reka nie dotknac swoich narzadow. I mam pytanie czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w ten sposob. Prezerwatywa byla dobra jesli chodzi o date, nie peknieta i nie przetarta. Moj chlopak nadmuchal ja, a pozniej powietrze zsunal na dol. Ale tak jak mowie spermy w niej nie bylo, raczej patrzelismy ze wzgledu na preejakulat.

Gość bella  86
Jest możliwa, jeśli uprawiałaś seks.

Gość gość
Nie jesteś.. ... Sex nie jest dla dzieci!

Gość gość
Nie martw sie ;) Dzieckiem nie jestem. Zwykle pytanie, nawet gdybym byla, nie byloby dla mnie to nic zlego

Gość gość
Kto normalny nadmuchuje prezerwatywe po stosunku? o.O nawet jeśli nie było w niej spermy. .. może warto sięgnąć po jakiś podręcznik do biologii szkoły podstawowej. Tam powinien być rozdział o rozmnażaniu. .. obrazki nawet chyba powinny być. .. uważam, że w tym podręczniku będzie to opisane w sposób dostosowany do możliwości zrozumienia tematu autorki.

Gość gość
Moze aby zobaczyc czy jest peknieta i czy powietrze przechodzi? ja z moim narzeczonym robie tak samo :P

Gość gość
Jacy wy tu wszyscy madrzy jestescie, ciekawe. Zamiast cos ciekawego ze swoim zyciem robic, siedzisz na forum o godzinie 21 i krytykujesz kogos innego za pytanie. Wydaje mi sie, ze to forum jest po to, aby pytac :) Nie, nie ma mozliwosci abys byla w ciazy. Pozdrawiam

Gość gość
Serio .... masakra trochę ale może ja juz nie jestem ten rocznik żeby to zrozumieć. .. jak prezerwatywa pęknie to widać bo przy *****ch jakie się wykonuje podczas stosunku ona się rozrywka bardziej i jest to widoczne przy wyjęciu członka .. jak juz tak sprawdźcie to może wody nalecie? Przy mikrouszkodzeniu ciesz będzie wypływać a ulatujacego powietrza nie zobaczycie. Co do postu głównego to już napisałam wyżej.

Gość gość
No może nie jesteś ten rocznik :)