Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znecanie sie psychiczne przez męża nad żona co robic..

Polecane posty

Gość gość

Witam, prosze o powazne odpowiedzi i przepraszam za bledy co robic moja szwagierka wylodowala w szpitalu psychiatrycznym jej maz od 5 lat znecal sie nad nia psychicznie i jej tesciowie ciagle mowili jej ze do niczego sie nie nadaje ze jest glupia brzydka ze on ozenil sie z nia z litosci, tesciowie obrzucali ja obelgami mowili ze za malo zarabia i jest do niczego, mowili ze zabiora jej syna ma 5 latek,ona ciagle sie bala nigdzie to nie zglaszala ciagle wmawiala sobie ze maz sie zmieni ze bedzie lepiej a jesli by to gdzies zglosila to zabiora jej dziecko, wkoncu dopieli swego, wmowili jej ze zamkna ja w pokoju bez klamek maz zabieral jej telefon i zabranial kontaktu z rodzicami, co robic jak ja stamtad wyciagnac? Lekarze w szpitalu psychiatrycznym zachowuja sie dziwnie, i chca jej wmowic ze to z dziecinstwa, jak dzialach? Chcielismy zlozyc sprawe do mopsu ale boje sie ze oni jej zrobia tam awanture a ja mieszkam bardzo daleko i widujemy sie co 3 tyg,a maz byl u niej tylko dwa razy., upokarza ja przywozi jej swoje zeczy do szpitala bokserki,swoje stare kapcie swoje dresy buty tesciowej...dziecko tez jest nastawiane wmawiaja mu takie rzeczy ze az strach pisac:(

Gość gość
Dodam tez ze on nie pracuj razem z rodzicami ma dzialanosc i uwaza ze obowiazkiem utrzymania rodziny ma byc ona, on jest tam traktowany jako parobek bo jego rodzice czerpia korzysci z dzialanosci a mama mu daje kase na gry orginalne i filmy nic innego go nie interesuje, zabiera swojemu dziecku zabawki kredki bo twierdzi ze jest brudno chlopak nie rozwija sie tak jak trzebq przy mamie byl wesoly a teraz to w ogole...:///

Gość gość
weź ją do siebie z synkiem i niech sprawe załozy o znecanie sie psychiczne no i rozwód oczywiście, ona nie moze sie teraz poddac powinna walczyc o siebie i synka.

Gość uleczka131a
Zgadzam sie warto by się wreszcie postawiła i zadbała o siebie i dziecko. W takich sytuacjach jest warto mieć dobrego adwokata. Ja polecam http://adwokat-klukowski.pl/porady-prawne-jelenia-gora/ To nie są proste sprawy i warto mieć fachową pomoc. Adwokat poprowadzi ją krok po kroku i wytłumaczy co może zrobić. Ja bym nie tylko myślała o rozwodzie, ale i o sprawie karnej. Bo znęcanie psychiczne jest karalne.

Gość gość
Kara więzienia i rozwód!

Gość gość
psychiatra psychiatrą ale koniecznie do psychologa ,ja miałam podobnie myslałam ze jestem w czarnej d***e to psycholog mi pomógł wyjsc z tego g****a pokazał mi ze to nie ja mam cos z głowa tylko moj mąż i jego rodzina zrobiłam sie na tyle mocna ze przeprowadziłam rozwód podzał majątku sprawe o znecanie sie psychiczne i fizyczne ruszylam po prostu tylek i zaczełam dzałac teraz od kilku lat jestem spokojna bez psychiatry z psychologa czasem kozystam bo trauma została ale gdyby nie on to bym juz chyba nie zyła