Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy osoba nie znajaca sie na perfumach odrozni zapach drogich od tanich?

Polecane posty

Gość gość

czy osoba nie znajaca sie na perfumach odrozni zapach drogich od tanich?

Gość gość
tak. Tanie CUCHNĄ !!!

Gość gość
cuchna moze te najtansze ale czy odrozni sie te za 35 zlotych od tych za 150 ?

Gość gość
Może jak po chwili zapachu nie będzie bo się ulotni jak to w tanich to odróżni

Gość gość
ja odroznie, mdli mnie przy tanich lub podrobkach. Mam juz taka marke ze przychodza to mnie znajomi zebym im przetestowala perfumuy. A jak nie mdli to glowa boli. Nieraz mam tak ze musze wyprac wszystko co mam na sobie.

Gość gość
Nie wiem czy znam sie na perfumach, mozliwe, ze nie, choc mam ich sporo i potrafie wyniuchac kto czym sie spryskal ;) Jednak sa dwa zapachy dosc do siebie zblizone. Jeden to (o ile dobrze pamietam) Ives Roche (czyli tania marka) a drugi Dior(?). Naprawde mozna sie pomylic. Dodam, ze Ives Roche bylo pierwsze, mam wrecz wrazenie, ze ta druga, drozsza marka zapach podprowadzila. Nie jestem pewna czy to Dior, wiem, ze powinnam miec gdzies probke tych perfum ale teraz nie chce mi sie szukac.

Gość gość
nawet jak ktoś zna sie srednio to pozna

Gość gość
o witam, jestem facetem czyli jak pojde na randke i spsikam sie woda toaletowa za 200 zlotych to dziewczyna to zauwazy?

Gość gość
To chyba oczywiste.

Gość gość
Można poznać, można. Tanie perfumy nie mają ładnych zapachów, a mi jak się jakiś spodobał, to jak w końcu się dowiedziałam co mi tak ładnie pachnie, to się okazało, że do jadore i nie kosztują mało.

Gość gość
Prawdziwe perfumy pachną o wiele dłużej niż tej samej marki woda toaletowa. Podróbki czuć na odległość. Zawsze. Męskie wody kolońskie trudniej odróżnić.

Gość gość
Perfumy próbowane na patyczku powinny mieć jednolity kolor, flakonik powinien mieć regularne kształty(nie porysowany, obity), ciężar flakonu też się liczy, napisy nie powinny się ścierać, atomizer mocno usadzony na flakonie, powinien być oryginalnie dociśnięty, bardzo trudno jest podrobić wyjątkowe kształty flakony, dodam że buteleczki niektórych perfum wyglądają jak dzieła sztuki więc trudno jest je podrobić.

zeby nie bylo zadnych niedomowien i pewnosc 100%:) perfumy kupujemy tylko w Parfümerie Pieper i w Douglas:))