Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak namietnosci

Polecane posty

Gość gość

Kocham sie ze swoim facetem raz na 2-3tyg.nie mam zupelnie ochtu na niego... A jestesmy razem 5lat

Gość gość
Pora na rozstanie czy małą gierkę typu wyjście do klubu i obserwowanie nawzajem towarów które rwie druga strona?

Gość gość
5 lat w związku?! to chyba nie wyrwą w klubie nikogo :D

Gość gość
No lurde uwazacie ze po 5 latach moze nie byc namietnosci w zwiazku?

Gość gość
22.32 wiesz dziecko ale jak sie przekroczy np 25 lat to juz sie niechodzi po klubach gdzie srednia wieku to 17lat. Do nauki!!!

Gość gość
Up

Gość gość
23:44 a wiesz dziecko że można mieć 5 lat związku za sobą i mieć np. 23 lata? A wiesz dziecko jaka jest średnia wieku w dobrych lokalach w większym mieście? Nie wie dziecko bo całe życie nie wyjechalo z Namyslowa :)

Gość Magda2223
Jeśli traktujesz partnera tak samo jak okreslasz kolesi z klubu (towar), to niech Cie nie dziwi brak namiętności. A swoją drogą - towar masz w sklepie na półkach. I raczej kobiecie 23 letniej nie przystoi w ten sposób sie wyrażać. Bez obrazy, ale to świadczy oTwojej kulturze i inteligencji.

Gość gość
Magda to ja zalozylam ten temat, ta 23 latka to nie ja.ja mam 27lat i martwi mnie taka czestotliwosc stosunkow po niecalych 5latach,zdrada nie wchodzi w gre na 100% .Zgadzam sie z Toba ze nazywanie ludzi towarem swiadczy tylko i wylacznie o inteligencji tej dziewczynki 23letniej... i mieszkam w duzym miescie dla jej informacji. Wiec gowniaro zajmij sie swoim facetem jesli chodzicie do klubow tylko po to by sobie popatrzyl na inne ,,towary"