Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydze sie otylych ludzi

Polecane posty

Gość gość

Niestety to prawda

Gość gość
Ja tez się brzydzę a najbardziej tego ze maja takie male pulchne paluszki i pyzy na twarzy i maja specyficzny zapach. Nie lubię grubasow i jak jeszcze chodzą na boki bo aż tacy sa grubi

Gość gość
Rożnie bywa :)

Gość gość
A mi to nie wadzi. Mialam kiedys kumpelke, okraglutka jak pileczka, ponoc teraz jest jeszcze grubsza. Fajna babka, z jajem i daleko bylo jej do osadzania innych ;)

Gość gość
Moj kolega zawsze blakal po pijanemu i sie zalil gruby jestem zadna mnie niechce tlusta swinio zamknij o***t myslalem wtedy

Gość gość
co??? osoby otyle maja specyficzny zapach? prosze o wyjasnienie !

Gość gość
Tluste swinie tylko do was strzelac

Gość gość
Wy paszteciary i paszteciska smiecie bydlaki

Gość gość
A ja się brzydzę tymi, którzy nie umieją prawidłowo odmieniać przez przypadki. Nie:brzydzę się otyłych, a: brzydzę się otyłymi Ewentualnie możesz napisać bez się,czyli: brzydzę otyłych a inaczej- otyli brzydzą się mną.

Gość gość
Mnie też tłuszczaki brzydzą, a najbardziej ich babskie cycki wybijające się pod podkoszulką, a jak taki siedzi w tramwaju, to ma te cycki na spasionym bębnie :O

Gość gość
Ja nie tyle sie brzydze, tylko nie rozumiem slabej woli, lenistwa :P Mam paru otylych znajomych, co sie chwala ile to oni jedza, jak to nie lubia cwiczyc... Szkoda, bo maja ladne twarze,jakby schudli to naprawde staliby sie atrakcyjni ;P I wiele nie trzeba, nie kazdy ma jakas straszna chorobe, ktora nie pozwala schudnac, jakby sie racjonalnie odzywiali to od razu by im poszla waga w dol :P

Gość gość
a ja sama bedac szczupla,mam kolezanke ktora ma problemy hormonalne i mimo leczenia i diety jest gruba,tak samo moja byla tesciowa ma problemy z watrobą i poczatki cukrzycy a je mało i leczy się a tez jest gruba i ma wielki brzuch i nie znam ani jednej osoby grubej ktora by się tym szczycila i jeszcze specjalnie obżerala,jesli sa grubi to wszyscy walcza z nadwagą a z nią nie tak latwo zwyciezyc,to walka na całe zycie,raz zwyciezysz ,chwila zapomnienia i wszystko wraca wiec nie wyzywajcie i nie oceniajcie jak sami nie macie tego problemu,łatwo tak na kogoś narzygać anonimowo w necie.

Gość gość
Czytaliscie o genodiecie? Mnie to zainteresowalo, bo chociaz sama nie mam problemow z (nad)waga to jednak wciaz jestem zmeczona. Lekarz robil mi juz chyba wszystkie mozliwe testy i nic z tego nie wyniknelo. Szkoda, ze to badanie genetyczne jest dosc drogie, inaczej zdecydowalabym sie na nie.

Gość gość
nie słyszalam ale moja znajoma poszla do takego dietetyka ktory na podstawie tylko jej indywidualnego przypadku i badan ułozyl jej diete tylko dla niej tzn nie tam jakas dieta taka czy taka cudowna tylko dieta dopasowana tylko do jej osoby i juz efekty sa, w Gdyni ten facet urzeduje jak by ktos chciał to dowiem się i dam namiary.