Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vdova

Czy ktoś z was poznał partnera na portalu randkowym, Tinderze itd.?

Polecane posty

Gość gość
na tinderze to można poznać partnera tylko na seks

Gość fibsi
Tak, jest wiele historii osób, które poznały się przez internet. Tinder to rzeczywiście raczej portal dla osób szukających seksu. Ale może właśnie tego szukasz, więc może to jest odpowiedni portal dla Ciebie? Ja poznałam mojego mężczyznę na mydwoje, niewiele czasu tam spędziłam, a udało mi się go znaleźć. "Po drodze" spotkałam jeszcze dwóch innych mężczyzn, też całkiem całkiem, ale jednak dopiero przy tym trzecim od razu pojawiła się chemia i motylki w brzuchu przy każdej rozmowie:) Jeśli jednak szukasz seksu czy jakiejś luźnej znajomości, to lepiej poszukaj gdzie indziej, bo ten portal matrymonialny jest raczej dla tych, którzy szukają bardziej trwałego związku. Ale tak naprawdę jest mnóstwo różnych portali, odpowiedz sobie najlepiej na pytanie czego/kogo tak naprawdę szukasz, w ten sposób będzie Ci o wiele łatwiej znaleźć portal odpowiedni dla Ciebie.

Gość gośćonnnn
ja już próbuję 2 lata i nie mogę znaleźć piszą dziewczyny do mnie, nie powiem i to sporo, ale nie w moim guście, a kiedy jakaś mi się spodoba i napiszę, to ta nie odpowiada...:(

Gość gość
Taaak. Poznałam :) ale nie był on pierwszym, z którym się spotkałam. Mam wiele znajomych, którzy poznali się też w ten sposób i są szczęśliwi. Tinder to nie tylko seks, w dużej mierze to zależy od Ciebie jak poprowadzisz rozmowę z drugą osobą ;) Powodzenia! :)