Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet leci na tlenione blondzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem ladna brunetka, ktora ma duze powodzenie u mezczyzn. Jestem z facetem, ktory byl w zwiazku z tleniona blonyna w stylu dody. Zostawila go. Widze ze jest mi wierny, szanuje mnie ale na widok takiej tlenionej, opalonej blondyny rzuca oczami i zachowujr sie nienaturalnie. Dbam o siebie. Mam dlugie czarne wlosy, jestem delikatnie opalona, maluje sie i mam ponoc ladna byzie. Ale odkad z nim jestem to popadam w jakies kompleksy. Jestem zazdrosna nawet o najbardziej tandetna blodnyne. Wiem ze jestem od niej ladniejsza ale jak on jest w poblizu to lampi sie jak jakis idoota, a potem " sle to Ciebie kocham" noe wiem czy nie powinnam odejsc do kogos kto bedzie preferowal brunetki i nie bedr czula sie przez to zle . Najgordze ze juz go kocham i ciezko bedzie. Czy ktoras z was byla w podobnej sytuacji?

Gość bella   86
Wymień go na lepszy model.

Gość gość
Widocznie taka ładna nie jesteś może to ze masz za duże mniemanie o sobie mu przeszkadza

Gość gość
Anie mam za duzego mniemania o sobie. Mmam wianek adoratorow a i tak czuje sie zle ze facet ktorego kocham woli cos tandetnego. Nie chce sie tlenic i jarac na solarium

Gość gość
Zmień nastawienie widocznie on dalej coś czuje do ex i reszta mu ją przypomina miałam tak samo tez wydawało mi się ze jestem od niej ładniejsza a jednak miała w sobie to coś i w końcu wybrał ja moja rada dokonaj się jak najszybciej

Gość gość
Tak byłam w podobnej sytuacji. Jestem szatynka, mojemu tez podobały sie blondynki. Odeszłam od niego i moj poziom poczucia wartości wzrasta. Tylko ja byłam w kilkunastoletnim zwiazku. Faceci to wzrokowce. Zawsze mniej lub bardziej katem oka bedą patrzeć na atrakcyjna kobietę. Piszesz, ze mowi do Ciebie, ze Ciebie kocha. I tak sie czuj wyjątkowa, niech Ciebie podbuduje to. Twoj wybor. Jesli jest dobry, to kochajcie sie i szanujcie nawzajem:-))

Gość gość
A ja lubie brunetki....

Gość gość
Masz zdrowego faceta.

Gość gość
Kiedy się ostatnio spotkaliście? Pilnuj żeby cię w konia nie robil

Gość gość
Wlasnie o to chodzi ze uganiaja sie za mna mezczyzni, ktorzy twierdza ze brunetki sa namietne, ze ja mam w soboe to cos. Moj facet lubi blondynki i to nie takie delikatne slodke tylko takie z tleniona czupryna, mocno opalone, pomalowane, cycki na wierzchu. Boje sie wlasnie ze wciaz ma sentyment do bylej.

Gość gość
Najprawdopodobniej a długo jesteście razem? Czy to świeża sprawa ? Na moim przykładzie to radziłabym WIEM bo potem będziesz tylko bardziej ciepriec

Gość gość
Jestesmy razem od roku. Sek w tym ze nie chce sie prechwalac ale jak bylam singielka to mialam grono " fanow". Tez sie ladnie ubieram, ale nie tak tamdetnie. Mezczyzni z mojego boura tzn biura gdzie pracuja nie raz mi mowili ze chcieliby taka zone. Natomiast moj o bylej mowil ze na nia gwizdali na ulicy itd. Nie dziwie sie. Po prostu ma biale wlosy a w anglii to rzadkosc w dodatku cycki na wierzchu. Nie wiem. Czuje sie zakompleksiona, zazdrosna sie robie o niego jak jakas idiotka. Kolezanki sie na mnie wdcieklaja i mowia ze je to wkurza ze jestem ladna i szczupla, a jescze mam jakies pretensje do siebie. Tylko ze ja mam kompleksy od jakiegos czasu jak zauwazylam jak on reaguje na nie. Zlosc mmnie bierze bo wiecie ze chodzi mi o te dziewczyny ktore mosza te kwadratowe dawno juz niemodne tipsy, wogole sa takie " tanie" a on to lubi. Czuje jakby mi ktos w twarz strzelil

Gość gość
Olej go i tyle Nie wiedziałam że takie blachary jeszcze istnieja

Gość gość
widocznie woli sztuczne tapeciary, a nie naturalna, ladna brunetke :( wielu facetow by chcialo byc na jego miejscu, ci normalni. On widocznie nie jest taki swietny, za jakiego go uwazasz.