Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat alkoholik

Polecane posty

Gość gość

Kolejna noc nieprzespana ,najpierw ukradl mamie ostatnie pieniądze a później bezczelnie przez całą noc się dobijał do domu, groził,że nas spali.Calą noc przez gnoja nie spałam a za godzine ide do pracy ,odechciewa się wszystkiego. Znajomi i rodzina się dziwią ,że nigdy nie byłam w związku nienawidzę facetów. Wolę być sama niże we wszystkich widziec pedofilii i pijaków.

Gość gość
Nie możesz mierzyć wszystkich jedną marką. To że pije to wina otoczenia i problem zaczyna się gdy był małym dzieckiem.Co wyniósł z domu??? Nikt się nim nie zajmował a to często droga do patologii. Tak sam w związku ignorujesz męża to pije lub zdradza. My mamy związek bez Tabu mąż jest zawsze nawet przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Takie Przeżycia Łączą Związek a nie że się wstydzisz męża a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemno gród! Potem się dziwią że zdradza odchodzi czy pije bo jest ignorowany .Więc od ciebie zależy jaki jest mąż i twoje dzieci! !!!

Gość gość
Dzwoniłam na 112 ale uciekł nie było sensu żeby przyjeżdżali, a poza tym już raz składałam zeznania przeciwko niemu i to nic nie dało nadal kradnie i pije. Co do gościa nr2 to nie jest mój mąż to brat chyba wyraźnie napisałam a pije bo lubi mama chuchała ,dmuchała na niego jak był mały to teraz wychodzi jego wdzięczność za wszystko. Drugą sprawą jest to,ze ma problemy z prawem i pewnie też to zapija ale to wszystko z wlasnej winy. Nie chciało się nierobowi normalnie pracować tylko kombinował "łatwe"pieniadze to teraz ma. My już mamy go dosyć ,jak już okrada własną rodzinę to naprawdę jest z nim źle.