Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak się zesrał

Polecane posty

Gość gość

Mam 12 lat i chodzę do 6 klasy. Mam chłopaka, który chodzi ze mną do klasy. W piątek rozmawiałam z nim, a jemu bardzo chciało się sikać. Zadzwonił dzwonek na lekcje i pani wypuściła go dopiero po ok. 20 minutach. Ale toaleta była zatkana. Po chwili przyszedł do sali usiadł obok mnie i opowiedział mi o tym. To była już ostatnia lekcja poza basenem który był za godzinę. Mój chłopak wytrzymał i poszedł do mnie do domu. Ale niestety moja mama była w toalecie i on pobiegł do mojego pokoju i tam zdją gacie i zrobił siku i kupę u mnie na łóżku. Teraz on mnie unika, a ja go kocham i nie chcę się z nim rozstawać, ale boję się że sytułacja się powtórzy.

Gość gość
Poprostu powiedz mu że go kochasz i nie chcesz się rozstawać. Tylko pamiętaj żeby dodać umowę że sytułacja z moczem i kałem się nie powturzą. Chyba że lubisz takie rzeczy. Tak wogule to ci wspułczuję. Ale miałam raz sytułację że po seksie mój mąż chodził nago po domu i się zesrał robiąc obiad. To było straszne.

Gość gość
Mój mąż śpi nago i po domu też chodzi nago i raz bardzo mu się chciało, ale był chory i nie mugł wstać z łóżka i później powiedział mi że mu się chce. Ale zanim zdążyłam odpowiedzieć on już moczył łóżko. Kazałam mu się podnieść i zobaczyłam że zrobił też kupę. Umyłam go i zmieniłam pościel. Ty pewnie też musiałaś zmieniać pościel wiem jaka to męczarnia i ci współczuję, ale nie możesz go za to winić bo to był tylko wypadek.

Gość gość
Nie zmieniaj poscieli,jak wyschnie to sie wykruszy.