Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego ex ma super cycki, a ja nie, czy dla was to byłby problem?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie jest bardzo duży :O Powiedział mi, że ona miała takie kiedy się przyjaźniliśmy. Ja jestem na tym punkcie bardzo wyczulona, bo mam kompleksy odnośnie moich. Teraz wcale nie mam ochoty mu ich pokazywać, może to głupie, ale tak jest :O

Gość gość
masz racje... to mega głupie.

Gość gość
To się tak łatwo mówi że głupie :(

Gość gość
A ten problem to jaki mianowicie?

Gość gość
Taki że mam przez to jeszcze większe kompleksy i nie chcę mu się pokazywać bez stanika, napisałam

Dla mnie to by nie był problem. Napewno masz śliczne cycki i chętnie bym je possał :) P.S. Jeżeli chcesz poprowić ich formę, to podnoś w rękach ciężarki po 2 kilogramy. W ten sposób wzmocnisz mięśnie klatki piersiowej, a więc również te podtrzymujące piersi. Bierzesz do rąk ciężarki i podnosisz ręce 100 razy do góry.

Gość prawictwo pospolite 152
chora jesteś i tyle .. Ja wole małe od dużych , bo są takie delikatne ludzkie , a duże jak u krowy trochę .. Nie u człowieka tylko u zwierzęcia Kobieta z dużymi piersiami jest obleśna tak jak facet z dużymi jajami .. Wygląda jak byk rozpłodowy

Gość gość
Wiesz co, seks jest w głowie. O wiele seksowniejsze są piersi a, kiedy kobieta wije się seksownie i jest pewna siebie, niż wielkie donice na szarej myszce.

Gość gość
No to teraz powiem wam, że właśnie problem w tym, że ona ma malusie i jędrne, a ja duże i niejędrne. Może nie obwisłe, ale galareta bardziej niż jabłka :(

Gość gość
Prawictwo Ty jednak jestes idiota.Ale juz teraz wiem dlaczego jestes prawikiem Krowa rozplodowa ,bo ma duże piersi? Prostak i cham z Ciebie. Do końca życia będziesz walil konia debilu,aż Ci w końcu odpadnie. Czego Ci życzę..

Gość gość
Moja kobieta ma duże i jedrne i je uwielbiam. Szczupła ,drobna i wspaniały duży biust, To jest to

Jeżeli chcesz poprowić ich formę, to podnoś w rękach ciężarki po 2 kilogramy. W ten sposób wzmocnisz mięśnie klatki piersiowej, a więc również te podtrzymujące piersi. Bierzesz do rąk ciężarki i podnosisz ręce 100 razy do góry. Dzięki temu będą ładniejsze i faceci jeszcze chętniej będą je ssali :)

Gość gość
Dziewczyno, jeżeli jest z Tobą dla cycków, to i tak Cię zostawi. Ale chyba nie, więc daj na luz i ciesz się związkiem, a nie szukaj sobie problemów na siłę.

Gość gość
Kretyn z 2 centymetrami w spodniach. Wrzucasz zdjęcia samych paskud, nie wiesz jak wygląda normalna, piękna kobieta.

Gość gość
A ty widzialas jej cycki? Dobry stanik czyni cuda a nie dalej jak wczoraj ogladalam program w ktorym podawano rozne przeprowadzane badania i miedzy innymi zadano pytanie 150 kobietom czy sa zadowolone ze swoich piersi,i wiesz ile kobiet odpowiedzialo ze jest zadowolona? Zadna!

Gość gość
Wiem, że nie jest dla cycków, oczywiście że nie. Ale to ważny element kobiecości, dla mnie tym bardziej, i chciałabym żeby mu się podobały niezależnie od tego, że mu na mnie zależy, tak obiektywnie :( Gdyby mi o tym nie powiedział, nie byłoby problemu

Gość gość
Pokaz lepiej swojego micropena

Gość gość
Ja uwielbiam swoje piersi i nie zamienilabym ich na inne

Gość gość
Widziałam ją na focie w sukience, w sumie to ma takie małe, że w ogóle tam cycków nie widziałam

Gość gość
10.51 no to pogratulować i pozazdrościć. Ale co to ma do tematu? :O

Gość zuzanna lubi je tylko jesienia
Uwierz w siebie! Jesli dojdzie miedzy Wami do intymnej sytuacji ,pokaz sie w swietle swiec,posmaruj dekolt balsamem z drobinkamo brokatumi slicznej boeliznie. Tylko nie krzyw sie i nie mow"popatrz jakie mam nieladne piersi" mezczyzna w takim momencie jest podniecony i mysli o Tobie,Tobie calej a nie o narzadzie mlecznym bylej.Gdyby jego byla byla taka super to nadal bylby z nia. Cycki to tylko czesc ciala. Nie mysl o jej piersiach,tylko najlepiej jak umiesz,dbaj o swoje,cwicz,stosuj natryski z cieplej i zimnej wody, masuj ******* okreznymi oliwka i kostkami lodu w lnianym woreczku, nie spij na brzuchu. Oto rady dotyczace pielegnacji a ja zaloze sie,ze masz sliczne piersi i inne zalety. Uszy (i piersi ) domgory,bedzie ok :-) pamietaj ,ze facet ktory wypali tekst typu :" a moja byla to..." jest niewarty Twojej uwagi. Niech wraca do niej o da Ci spokoj. Pozdrawiam.

Gość gość
Heilige dziękuję za pocieszenie :D Może nawet nie są złe, ale są miękkie a nie jędrne :O to mnie załamuje

Gość gość
Zuzanna mądrze piszesz :) Ale problem nie jest z nim, tylko ze mną. Ja wiem, że jemu się podoba to co już widział i na pewno spodoba się reszta, wszystko mu się we mnie podoba jak na razie :D Ale to nie zmienia moich kompleksów :( Dbam o cycki, bardzo. Ale co z tego jak nie są jędrne, już chyba taka ich "uroda", zawsze miałam na tym tle kompleks, a potem dowiedziałam się o niej :(