Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego ex ma super cycki, a ja nie, czy dla was to byłby problem?

Polecane posty

Gość gość
Prawik jak wypowiadasz się w temacie to może czytaj go. Nikt tu nie ma kompleksu małego cyca :O

Gość gość
Prawik przestan wrzucac zdjęcia tych paszteciorow. Niedobrze sie robi jak się na to patrzy.Zero cycka,grube Giry,fuj.

Gość prawictwo pospolite 152
duże piersi nie są złe jeśli panna jest szczupła .. Jak jest gruba , to tylko dodają jej wagi .. 75 kg panna z wielkim biustem staje się jeszcze większa jak maciora to obleśne jest

Gość gość
Ja tam chciałabym nie mieć cycków ;)

Gość gość
Ja jestem szczupła. Ale co to zmienia w kontekście cycków :O

Tak naprawdę nie ma brzydkich cyców. Kobieta musi poprostu dbać o formę mięśni w obrębie klatki piersiowej, aby cyce z wiekiem nie flaczały i nie zaczynały wisieć.

Gość gość
No ale co ja mam zrobić? Mięśnie są pod biustem, a ja mam miękki biust, nie wiem, to chyba kwestia skóry. Tego chyba nie da się zmienić :O

Gość prawictwo pospolite 152
szczerze mówiąc, to zdecydowanie bardziej podoba mi się zwisający mały biust niż duży .. Jak duży wisi do pępka , to brzydko to wygląda.. Jak mały wisi , to nie jest to obleśne tzn nawet mi się podoba www.fotosik.pl/zdjecie/195c197933f4cfee

Gość gość
musisz zaśmiecać ten wątek?

Gość gość
Najlepiej nic nie wiedzieć o byłych, wtedy nie ma problemu i porównywania się :)

Pod biustej są mięśnie przepony brzusznej. Piersi są zawieszone na mięśniach międzyżebrowych. Ćwicz z ciężarkami tak jak napisałem, i wszystko będzie OK :)

Gość gość
Prawictwo..OHYDA..dwa naleśniki i wielka d/u/p/a ..spadaj stąd

Oprócz ćwiczeń z ciężarkami, polecam też fisting pochwy. Pięść ma mniej więcej taki sam rozmiar jak główka dziecka, więc gdy porusza się w pochwie, kobieta może poczuć się jakby rodziła dziecko bez konieczności faktycznego urodzenia dziecka :)

Gość gość
Marzę żeby poczuć się jakbym rodziła dziecko :O Może faktycznie zacznę ćwiczyć, ale jej nie dorównam. Zawsze moje będą gorsze

Gość zuzanna lubi je tylko jesienia
Jestescie zupelnie inne, macie rozne figury, budowy ciala, wzrost, w pewnym procencie odpowiedzialne sa tez geny i oczywiscie nasza systematycznosc w dbaniu. Ja zawsze chcialam byc drobnym filigranowym rudzielcem a jestem wysoka brunetka, ktora ma na czym siedziec i czym oddychac. Czy mam z tego powodu sie powiesic? Otoz nie,nauczylam sie kochac siebie i wykorzystuje swoje atuty. Moze masz kompleksy na punkcie piersi a moze jest tak, ze to ona oglada gdzies Twoje zdjecia i zazdrosci, np. Pupy, nog czy wlosow. Twoj topik przypomnial mi zabawna sytuacje z kolezanka ze studiow. Byla wlasnie takim "moim" wymarzonym rudzielcem i gdy lepiej sie poznalysmy powiedziala mi, ze tak zazdrosci mojego wygladu, ze mam pupe , dlugie nogi. Ja ja mialam za pieknosc a ona siebie widziala jako rudego karzelka z figura dziecka. To siedzi tylko w Twojej glowie.

Gość gość
Wiem, że siedzi w mojej głowie. W tym problem. Gdyby to np. był kompleks, że jestem od niej grubsza, zrobiłabym wszystko, żeby schudnąć. A tak nic nie mogę zrobić, by poczuć się lepiej. A właśnie budowę mamy bardzo podobną z tego co się zorientowałam.

Gość gość
Podniosę, bo dziwię się, że nie odezwała się żadna dziewczyna z podobnym problemem. Ale może powinnam założyć na uczuciowym temat

Gość gość
Nic na to nie poradzisz , musisz się pogodzić z tym ,że jego ex miała leprze cycki.