Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawilybyscie dwulatka pod opieką 14 latka?

Polecane posty

Gość gość
Dwulatek to trudny egzemplarz, raczej śpiące niemowlę. I na krótko, w dzień, pod telefonem. Moja 15-latka jest bardzo odpowiedzialna, nie byłoby problemu.

Gość gość
2 - latka z 14 - latkiem na 2 - 3 godziny?! Nigdy! Co innego z dziewczynką i to przynajmniej pół roku starszą... Mam w domu 15 - latkę i roczne bliźniaki. Zostawiam je pod opieką córki tylko za jej zgodą i to na maksymalnie 1,5 godziny jak już naprawdę muszę wyjść. Co prawda jak córka miała 13 lat, to opiekowała się 2 godziny wtedy 8 - miesięczną córką sąsiadki, ale ona jest odpowiedzialna i bardzo lubi zajmować się dziećmi, więc nie było problemu. Jak bliźniaki się urodziły, córka miała dokładnie 14 lat i na początku nie zostawiłam jej wcale samej z nimi, ewentualnie jak spały w dzień na 15 - 20 minut, teraz jak mają rok zostawiam na maksymalnie 1,5 godziny i ten czas będzie się wydłużał jeśli córka będzie się na to godziła, chociaż nie jest to pomoc niezbędna, bo bliźniaki mają nianię i dziadków ;). Absolutnie nie obciążam córki, nie nakazuję jej opieki nad MOIMI dziećmi, córka robi to z czystej przyjemności. Nie wyobrażam sobie kazać 14 - latkowi opiekować się rodzeństwem. Dziecko nie może wychowywać dziecka. I jeszcze w tej chorej sytuacji jaką jest zostawienie 2 - latka (jak wiemy to najgorszy wiek) z 14 - latkiem (wiek dojrzewania) na noc, kiedy coś może się stać, dziecko może coś sobie zrobić przez sen. Rodzice powinni wtedy szczególnie przebywać blisko dziecka.

Gość gość
14 latki się seksują w kiblach szkolnych to i 2 latka tez by przypilnowały