Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vip94

Negatywne strony małżeństwa

Polecane posty

Gość vip94

Zachwycamy się ślubami, małżeństwami, cieszymy się wspólnie z nowożeńcami...Czy jednak to naprawdę taka wspaniała sprawa? Jakie są mroczne strony bycia w związku małżeńskim? Czego małżeństwa zazdroszczą ludziom stanu wolnego?

Gość gość
Kawaler myśli że ten co ma żone ***** częściej. Żonaty myśli że ten co jest kawalerem ***** czesciej

Gość gość
Po mimo ze nie zawsze jest kolorowo w malzenstwie ,a jestem juz 17 lat po slubie to nie zazdroszcze niczego nie chcialabym byc sama mam fajne dzieciaki I meza tez wpozadku , jak potrzebuje samotnosci to ja dostaje mam czas dla siebie , nie wiem co fajnego w byciu samej nawet mozliwosc zmieniania partnerow juz mnie nie kreci za nastolatki sie wyszalalam wiec nic do tego mnie nie zacheca aby byc lub zalowac ze nie jestem tak modnym singlem;)

Gość gość
dla mnie obecnie negatywną stroną małżeństwa jest grozba nacisk ze strony rodziny na dzieci,a obecnie nie każdy powinien się w to bawić,bo takie dziecko w wiek emerytalnym może mieć problemy jak nastolatek

Gość gość
Z własnego doświadczenia ilość korzyści wynikających z posiadania małżonki przeważa nad ilością niedogodności :P