Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćBrakDoswiadczenia

Poradzcie z wlasnego doswiadczenia.

Polecane posty

Lubie lizac po minetce pupke mojej slubnej. Jara mnie to i niesamowicie nakreca ale ja niestety nie. Nieraz da polizac sobie. Raz krocej,raz dluzej. Mimo ze da mi to wtedy zamiast myslec o przyjemnosci to mysle co ona w tym momencie mysli o mnie skoro wiem,ze nie lubi tego,bo nieraz skwitowala to slowami"jestes oblesny","jak mozna tam lizac","nie,nie podnieca mnie to i nic nie czuje". Nie robie to zawsze lecz sporadycznie. Czy poprostu nie odczuwa zadnej przyjemnosci? Czy moze sama wstydzi sie? Czy moze ma slaba wyobraznie,temperament? Dajcie jakies "za"i "przeciw". Moze sa osoby,ktore nie lubialy tego a teraz lubia to i cos wiecej np anal? Dzieki za pomoc.

Gość gość
nie znamy jej ale jest taka opcja że się wstydzi,krepuje i nie chce przyznać że ją to podnieca.

Gość gość
Rozwód i podział majątku. Potem możesz lizać ile chcesz ;-)

Ja to mysle,ze ona twierdzi,ze to nie jest czescia "sfery erotycznej". Niewiem,ale czuje sie nie spelniony w tej dziedzinie ale nie opuszcze ja bo bardzo kocham ja a tymbardziej na boku niebede mial kogos bo to ujma dla mnie bylaby. Coz,bede musial z tym tak zyc kur/wa mac.

Gość gość
Większość kobiet wstydzi się tego rodzaju pieszczot. Kobiety w ogóle dziwne są, zamiast się cieszyć, że ich facet pragnie je całe dając tym jasno znak że kobieta mu się podoba, to one wymyślają sobie jakieś kompleksy.

Gość gość
musisz z nią porozmawiać i powiedzieć że cię to bardzo kręci,nie ma nic złego w lizaniu jakiejkolwiek części ciałka kobiety,nie jedna by była zła na swego faceta jak by odmówił lizania jej dziurek,np.mojej to nie podnieca ale daje mi lizać ile chcę i czasem moją poliże mi żonka,po kąpieli nam to nie przeszkadza,powodzenia.

Gość gość
upij ją troszkę a potem zacznij lizać tam w momencie gdy będzie przeżywać orgazm. Orgazm paluszkiem pupcię liż języczkiem - w takiej sytuacji może nawet nie wiedzieć czy jej lizałeś pupcię czy nie. Po paru takich sytuacjach powiedz jej, że ma słodką rozetkę i co robiłeś na prawdę ... Kobieta w momencie prawdziwego orgazmu rzadko oponuję przeciw czemukolwiek, chociaż i to się zdarza, że potrzeba kontroli swoich reakcji jest tak silna, że się nie przemoże. Jeśli ma tak silną potrzebę kontroli własnych reakcji, że się ten trik nie uda, to znaczy, że ma jakieś kompleksy albo była bardzo restrykcyjnie wychowana w kierunku seksualności i przezwyciężenie tego będzie trudniejsze