Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćewunia

Agresywni partnerzy

Polecane posty

Gość gośćewunia

Zastanawia mnie, czy nastały jakieś czasy eskalacji męskiej agresji w związkach? Mój były potrafił zrobić mi bardzo nieprzyjemną agresywną słownie awanturę o np. że czemu nie włączyłam parę minut wcześniej filmu żeby się już wgrywał, albo że nie wytarłam do sucha podłogi. Przykłady by mnożyć. Stwierdziłam że jest psychiczny i odeszłam. Ale rozmawiając z koleżankami o ich związkach okazało się, że mają tak jeszcze co najmniej trzy moje bliższe znajome i różnie sobie z tym radzą. Macie podobne doświadczenia? Dla mnie to straszne kiedy związek zamiast relacją miłosną staje się kaźnią. Ale widzę że ludzie tkwią w tym.

Gość gość
Bo faceci to debile...

Gość gość
Twój facet świadczy o tobie. jak sobie buca wybrałaś to buca masz. Doszukujecie się problemu u facetów a problem jest w was i waszych wyborach. Nagminnie widzę jak kobiety wiążą się z kretynami, a później biadolą na takich kafeteriach jaki to facet be. To wy dokonałyście określonego wyboru, to wy oszukujecie same siebie. Ale najłatwiej stwierdzić, że faceci to debile. Na tym samym samym poziomie można stwierdzić że kobiety to kretynki.

Gość gość
Ale tylko Ci których wybieracie.

Gość gośćewunia
15:12 No nie do końca, bo paradoksalnie taki typ zaczyna być agresywny dopiero kiedy ktoś jest mu bliski. Przez pierwsze miesiące kiedy musi się starać, jest "do rany przyłóż". Kiedy czuje się na pewnej pozycji, zaczyna sobie pozwalać.

Gość gość
Up