Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

39 latek i ja

Polecane posty

Gość gość

Witajcie spotykam się z 39 letnim mężczyznom . Wolnym. Nasza znajomość trwa od półtora miesiąca . Widzimy się codziennie prawie . Ale dzisiaj przez przypadek przy zgrywaniu zdjeć od niego przyszedł do niego sms. Po otworzeniu wiadomości przeczytałam konwersacje w której on zapraszał jakaś łaskę . Przypuszczam ze to jego była z która zerwał w styczniu 2015 roku. Pisał żeby przyszła i ze ja kocha. Nie wiem jak mu to powiedzieć ze o tym wiem

Gość gość
a po co chcesz mu mowic? nie lepiej siedziec cicho i zobaczyc jak sie zachowa? wy w ogole jestescie tzw. para?

Gość gość
Niby jesteśmy ale skąd mam wiedzieć czy on się z nią nie spotyka . Ona niby odmówiła spotkania ale on bardzo ja w tych smsach nakłaniał .

Gość gość
wyglada na to ze traktuje cie tylko jako kolo ratunkowe jesli wiesz ze to on do niej ciagnie a nie ona to nie bardzo widze sens w ciagnieciu tego ale jesli chcesz z nim byc to na twoim miejscu bym nic nie mowila i prowadzila dalsza obserwacje obiektu ;-) jak sie przyznasz to odwroci kota ogonem i tylko bedzie sie lepiej maskowal

Gość gość
Chce z nim być ale z drugiej strony mam mieszane uczucia . Może faktycznie trochę poobserwuje. A jak zobaczę ze jest gorzej to kopne go w dupę