Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo często śnią mi się duchy.

Polecane posty

Gość gość

Są to duchy znanych mi osób, rodziny, ale też całkiem obce. Czasem widzę je w całości, czasem we śnie czuję "tylko" ich obecność. Raczej za każdym razem się boję, wybudzam się przerażona. Czy to jest normalne? :o Te sny zdarzają mi się po kilka razy w tyogdniu, bardzo długo już, od kilku lat. jestem tym zmęczona. Nie oglądam, nie czytam rzeczy o takiej tematyce, nie nakręcam się niczym, a one i tak mi się śnią :o

Gość gość
Zobacz blog Arona Jasnowidza.Nie zwariowałaś i nie bój się.Takich ludzi jak Ty jest więcej.

Gość gość
to jakiś katol nawiedzony.

Gość gość
No i znowu mi się dzisiaj śniły :o :o :O W dodatku obudziłam się równiusieńko o północy i dałabym sobie głowę odciąć, że usłyszałam dwa razy "mamo, mamo" jak ktoś szepcze mi do ucha. Myślałam że córka przyszła do mnie w nocy (10 lat) ale nic z tych rzeczy :o :O

Gość gość
Wywoływałaś kiedyś duchy? Stawiałaś tarota?

Gość gość
Duchów nie wywoływałam. Tarota stawiałam z miesiąc temu, z rożnych przyczyn nie sięgałam po niego ostatnimi czasy (stawiam sama, nie chodzę do wróżki).

Gość gość
No! To już wiesz dlaczego:O Natychmiast spal karty i nie sięgaj po wróżby,horoskopy ,jogi itp!!! To g****o pochodzi właśnie z tego! Wiem jak to brzmi ale uwierz.Mówi Ci to ktoś kto kiedyś też bawił się w karty.

Gość gość
Sny mogą się nasilać bo ktoś właśnie upomina się o Twoją uwagę... I nie jest to nikt dobry.

Gość gość
Wejdz na zagrożenia duchowe.Jest tam masa świadectw otwierających oczy! Proszę...

Gość gość
ale bujdy. snia ci sie bo o nich myslisz, proste.

Gość gość
Sama im brame otworzyła. Zamknąć ją może być ciężko

Gość gość
Jaka brama, jakie zamykanie??? :D Hydroksyzynka na sen autorko i bedzie dobrze. mialam podobnie.