Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meve25

sex z chłopakiem i jego bratem blizniakiem moja fantazja i jego zgoda

Polecane posty

Gość meve25

Witajcie. Od 25 wrzesnie spotykam się z chłopakiem. Poznalismy sie przez czat. Dzieli nas 270 km. Mieszkam na południu europy, On na wyspie... Zaiskrzyło miedzy nami od razu tak mocno , ze nie potrafilismy wytrzymac bez siebie i zanim sie po raz pierwszy spotkalismy pisalismy ze sobą non stop przez 10 dni. Wtedy dotaro do nas , ze zakochujemy sie w sobie. Obydwoje uwielbiamy seks i nie obce nam trio i orgie . Na poczatku planowalismy , ze razem z jego przyjacielem zabawimy sie w trójkacie ale gdy doszło co do czego nie chciał mnie dzielić z innym... Wracając do tematu..ostatnio tak rozmawialiśmy o naszych fascynacjach erotycznych itp. i mu wyznałam, ze chciałabym uprawiac sex z nim i z jego bratem blizniakiem.. Sa identyczni i sama mysl, ze uprawiałabym seks z nimi podniecała mnie baaaardzo. I tak raz odwazyłam mu sie napisać na viberze o tym. Zapytałam sie czy jego brat bedzie wolny w sylwester i czy jest sam odpisał dlaczego sie pytasz kochanie więc mu napisałam o czym myslę... chyba był w lekkim szoku bo dłuzsza chwile nie odpisywał a potem rzucił chcesz zebysmy cie przerż**** itp. Zaczelimy o tym rozmawiac co bedziemy robic itp. i w pewnym momencie pytam sie go czy brat ma również grubego penisa to odpisał mi "a co Cie to obchodzi... mówiłam, że tylko mnie chcesz..." na drugi dzien poleciałam do niego na sylwester i niestety widac było, ze miedzy nami cos sie zmieniło i nie rozumiem go troche bo sam sie zgodził i zaczelismy planować nasz trójkąt i powiedział sam , ze spełni moja fantazje .. więc dlaczego sie zmienił? Pokłócilismy sie i mu powiedziałam , ze nie chce żadnego trójkata ale chyba i tak nie pomogło. Dzisiaj rano wróciłam i nie daje mi spokoju jego zachowanie. Dodam, ze na początku znajomości sam mi mówił, ze w seksie jest wszystko dozwolone i , ze dla mnie zgodziłby sie nawet na czworokąt . Zawsze mi powtarzał, ze chce wiedzieć o wszystkim o czym mysle, marzę i fantazjuje a on to spełni. Dlaczego teraz sie oburza i zadaje głupie pytanie ?

Gość meve25
nikt sie nie wypowie :( zalezy mi na opini facetów . Boje sie, ze go strace pomocy jak z nim rozmaiwac teraz by zrozumial , ze tylko on sie liczy i jego pragne a fantazje to ma kazdy

Gość gość
Jestes az tak pusta ze nie znasz odp.a gdybys ty miała siostre to dzieliła bys sie swoim chłopakiem