Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poprzez sponsoring mozna znalezc partnera na cale zycie?

Polecane posty

Gość gość

Czy poprzez sponsoring mozna znalezc partnera na cale zycie?

Gość gość
zapraszam do rozmowy

Gość gość
bym powiedział że związek to prostytucja ukryta kobiety oczywiście i każdy związek taki jest

Gość malina01
Pewnie niektórzy napiszą, że nie, ale ja znam taki przykład. Moja koleżanka (rozwódka, dwójka dzieci) musiała się kiedyś ratować i wystawiła swoje ogłoszenie na http://ekstaza.pl , roxy i innych takich. Odezwał się do niej facet, starszy od niej. Spotkali się kilka razy, on chciał się z nią przespać za pieniądze, ale bardzo szybko zrozumiał, że zależy mu na czymś więcej. Dobrze się ze sobą dogadywali. I teraz spotykają się ze sobą regularnie. Nie wiem czy wezmą ślub, ale na pewno już jej za nic nie płaci. Żyją ze sobą jak mąż i żona :)

Gość gość
a milosc nie jest prawdziwa tylko odgrywana istnieje dla złudnego poczucia że mam milość, a gdyby mezczyzna niechcial pracowac? znikła by

Gość gość
Przy obecnej liczebnosci populacji (ponad 7,3 miliarda ludzi) latwosci dostepnosci srodkow transportu i lacznosci (samoloty internet) znalezienie partnera/partnerki na cale zycie jest nie mozliwe mozesz znalezc tylko na jakis okreslony czas do momentu az sie nie znudzisz i twoj sponsor cie oleje dla innej d***** ;)