Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet ktore mialy sponsora, czy sponsoring was zmienil?

Polecane posty

Gość gość

zmienil wasze podejscie do zyhcia, stosunek do facetow, lub szerzej - wasz charakter?

Gość gość
To jest indywidualne podejście do sprawy jedna jest bardziej uczuciowa druga nie. Znam koleżankę co miała pokój za seks ze starszym wolnym. Doszło do tego że się związała na stałe z nim. A drugi przypadek był że uciekała w nocy bo chcał ją udostępniać swoim boleśnym kolegom. Tak że jak trafisz.

Gość gość
trafisz na takiego co lubi d***** bo mysli że jak placi to wykorzystuje, albo trafisz na takiego co nienawidzi dziwek bo go wykorzystują

Gość gość
Tak, zmienil moja ciasna ciipke w rozklapioche

Gość gość
U mnie historia była taka,ze się w nim zakochalam. Tak mi się wydawało. Do momentu,gdy nie poznalam innego. Biednego,ale kochał mnie naprawdę. Zostawilam sponsora,a on zachował się bardzo honorowo,nawet przyszedł na nasz ślub.

Gość gośćwwa
Ciężko powiedzieć czy mnie zmienił, bo nie wiem jaka bym była,gdyby nie te doświadczenia. Niczego nie żałuję i miło wspominam, chociaż ciężko zaangażować mi się w normalny związek i czasem myślę,że mam co do faceta zbyt duże wymagania.

Gość gośćsds
Masz na myśli czy sponsoring zmienił polska dziwkę w prostytutkę??? Raczej nie. d***** zawsze będzie dziwką i tyle.

Gość gość
18:00 mialas wielu sponsorow czy jednego?

Gość gość
Miałam kilku,ale nie w jednym czasie.

Gość gośćdfsdfdsf
Topik polaczkowatych dziwek :O Zero godności. Typowe polskie, leniwe pasożyty. Tylko potraficie łapę wyciągać. A jesteście gnuśne i leniwe. Nie lubicie się kształcić, pracować, nie umiecie gotować i sprzątać. Polki to straszne g ó w n a.

Gość gość
dobrze że wole dziewice :)

Gość gość
sponsoring to prostytucja, jesteście d******i

Gość gość
jak można zakochać się w sponsorze? takiego się skubie co najwyżej a nie zakochuje :D

Gość gość
Ja pracowałam, ale nie zarabiałam dużo :) W większości związków tak jest,że facet ma więcej i dzieli się tym. Z początku był to układ, gdy się zakochałam zaczęłam gotować, wspierać go emocjonalnie, wtedy zamieszkaliśmy razem, bo zrozumiał, że nie jestem z nim tylko dla kasy. Zrobił mi dziecko, nawet się ucieszył. Jesteśmy 4 miesiące po ślubie, za 3 miesiące urodzi się nam dziecko :) Czy mnie zmienił? No zmienił mnie ten sponsoring, bo jestem żoną, a zaraz zostanę matką :D

Gość gośćwwa
Ja się kształcę i mam pracę,ale lubię spotkania bez zobowiązań to czemu miałabym nie połączyć przyjemnego pożytecznym ? Fakt jestem trochę leniwa,ale nie widzę w tym nic złego, nie będę się do niczego zmuszać,skoro są frajerzy,którzy zrobią to za mnie.

Gość gość
gość dziś jak można zakochać się w sponsorze? takiego się skubie co najwyżej a nie zakoch*je smiech.gif -- można :) on traktował mnie lepiej niż 2 chłopaków, których miałam. Chłopak z, którym byłam 3 lata ciągle prosił mnie o rzeczy jak z p****la, o seksowną bieliznę i podniecał się tyłkami dziewczyn na zdjęciach, w teledyskach. Drugi ciągle gadał o analu i oralu, bo to mu dawały byłe (szmaty). A sponsor? Dojrzały facet, nie miał czasu na p****le, nigdy mi nie powiedział, że inna jest lepsza/ładniejsza, czy miałam bieliznę czy nie, to podniecałam go tak samo, a przede wszystkim był czuły, delikatny w łóżku. To dlatego się zakochałam. I nigdy nie chciał anala ani loda.

Gość gość
ja jestem delikatny i czuły - prawiczek

Gość gość
20:32 a co to ma wspolnego z tematem? temat dotyczy seksu za pieniadze w wydaniu amatorskim i tego jak zmienia on kobiety i ich stosunek do mezczyznb i zycia w ogole