Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem szowinista

obowiazki żony wobec męża ... czy przesadzam

Polecane posty

Gość czy jestem szowinista

pracuje w dwuch robotach , sam utrzymuje cała rodzine tj dwoje dzieci i żone. czasami gotuje , jak wracam robie akupy, jak wychodze wywalam smieci. zona opiekuje sie domem sprzata i pilnuje dizeci , prowadzi je do przedszkola szkoły i odbiera, odrabi z nimi lekcje. moim zdaniem tyram duzo ciezej i to no mojej głowie jest duzo wiecej i wymagam od zony zeby robiła mi lache na zawołanie dawała p******* na zawołanie i nie przeciwstawiała sie jak chce w kako bo tego nie ma prawie wogule. ... mowie jej ze jak jej sie nie podoba to ja sie z checią zamienie , bede siedział w odmu odkurzał nosiłzakupy i opiekował sie dizecmi a on niech idzie do roboty albo do dwóch i wtedy to ona bedzie wymagac. jakos nie pała sie do zamiany. z tego wynika ze mam racje.

Gość gość
Jesteś odrażający. I prymitywny jak cholera.

Gość gość
0/10 a mogło być nieźle

Gość gość
Robienie pały i kakao to grzech śmiertelny jest w małżeństwie.

Gość gość
-1/10 prymitywna ta prowokacja strasznie

Gość czy jestem szownista
ale co nie mam racji? przeciez sex to cos normalnego. skoro ciezko jej dac dla meza to mzoe powinna sie zastanowic nad odejsciem i poszukaniem kawalera z ktroym bedzie jej w sam raz ...

Gość gość
Ty i zona jesteście dwa Debile i tyle co powiem.

w czym widzicie problem w tym ze niechce jej zdradzac i wymagam od nie j tego co powinna robic. ? fajnie komus mowic jak ma normalna babe w domu do daje mu ile trzeba, robi lache i pozwala dopalac kako.

Gość gość
cicho bądź, prymitywie, twoja prowokacja się nie udała

Gość gość
to sie zamien, zostan z dziecmi w domu, i rób to wszystko co ona, a potem gadaj, zobaczysz ze c***ała zmieknie

Gość gość
Rzuć żonę. Nie płać alimentów Chadzaj na kur/wy będzie tanio. I po kłopocie :) Wprawdzie to prowokacja, ale takiego gnoja jak ty z**********m młotkiem.

chodzi o to ze ona mowi ze sie nie zamieni bo nawet w dwuch pracach nie zarobi tyle co ja w jednej. to jej mowie w takim razienie marudz i rób swoje. tak sie o to pokłucilismy ze chuj od tego roku kisze kase , do konca roku bede w stanie kupic se meiszkanie i spadam w huj. dostanie 2 tysiaki alimentow od kaczyniaka po 500 i sama przylezie na kolanach a wtedy jej powiem ze za poznno, teraz to idz se do roboty i ukladaj zycie z innym kawalerem . oby byłtak dobry jak ja i pytał czy moze zrobic to czy tamto . bo moze walic w pysk i brac co jego. rózni sie trafiaja.

Żona pójdzie po rozum do głowy i w końcu ruszy tyłek do roboty, a kiedy osiągnie sukces będziesz ją błagał o powrót do domu. To w najlepszym wypadku, a jeśli dodatkowo jest atrakcyjna to szybko wymieni cię na lepszy model.

to nie prowo. pise całkiem powaznie. uwazacie ze ma zemna źle ? taki problem nadstawić męzowi //?

Gość gość
Rzuć żonę. Nie płać alimentów Chadzaj na kur/wy będzie tanio. I po kłopocie usmiech.gif Wprawdzie to prowokacja, ale takiego gnoja jak ty z**********m młotkiem.

Gość gość
Rzuć żonę. Nie płać alimentów Chadzaj na kur/wy będzie tanio. I po kłopocie usmiech.gif Wprawdzie to prowokacja, ale takiego gnoja jak ty z***ba/łabym młotkiem.

Gość gość
takie pytanko. gdyby żona na ciebie zarabiała i wymagała, żebyś dla jej przyjemności nadstawiał tyłka i ładowałaby cię w niego (bez wazeliny) sztucznym penisem, to powiedz, byłby to dla ciebie problem?

Gość gość
Nadstaw tyłka gnoju

xen od zawsz jej powtarzam zeby cos zaczeła robic. spełniac marzenia itd. jest kasa. jest czas. niech sie na cos zapisze robi cos co lubi nic na siłe. ... ale nie ... zaraz m jak miłosc i inne hujstwa. jak pokoncza sie seriale to jest ipla tv a tam bez konca tasiemce. no i myslisz ze ja bede po niej płakał ... po czym? uroda to nie wszystko a przyznam ze jest bardzo atrakcyjna fizycznie. bez nadwagi , ciemna cera sliczna buzia, ładne piersi ... ale uroda to nie wszystko. wiem co strace i płakał nie bede.

Gość gość
Rzuć żonę. Nie płać alimentów Chadzaj na kur/wy będzie tanio. I po kłopocie usmiech.gif Wprawdzie to prowokacja, ale takiego gnoja jak ty za/je/ba/łabym młotkiem.

gdyby syt. była odwrotna . nie musiał bym wstawac do pracy siedział w domku pił piwko jak ona, smigał po galeriach jak dizeci w szkole przedszkolu to nie było by problemu. tymbardziej ze wszystk oczego wymagam miałem przed slubem . niech by se ****ała mnie jak chce w co chce i kiedy chce. juz jej to proponowałem.

Gość gość
Rzuć żonę. Nie płać alimentów Chadzaj na kur/wy będzie tanio. I po kłopocie usmiech.gif Wprawdzie to prowokacja, ale takiego gnoja jak ty z***ba/łabym młotkiem.

Gość gość

na kurfy nie bede chodził bo to brudaski ospermione. alimenty płacił bede jak cos bo to moje dizeic i czemu ma im czegos brakowac. syt. chce postawic jasno. bez zdrad itd.

Gość gość

Gość gość
czy po tym prymitywie mam wnioskować, że mężczyźni to o wiele większe prostytutki od kobiet? bo tak czuję...

Gość gość
Nie nadajesz się na męża. Dlatego: Rzuć żonę. Nie płać alimentów Chadzaj na kur/wy będzie tanio. I po kłopocie. Wprawdzie to prowokacja, ale takiego GNOJA jak ty z***ba/łabym młotkiem.

jak pisałem , na kurfy nie bede chodizł bo to syfiary pewnie, zdradzał nie bede. alimenty płacic bede. jak cos we mnie peknie to poprostu odejde i tyle. wtedy syt jasna i mozna se robic co sie chce . bez kombinownaia i oszukiwania.

Gość gość
Żona ma być gotowa na zawołanie męża i zrobić wszystko żeby on był zadowolony. Seks w każdej pozycji i oczywiście kakałko też. Jak nie to nie spełnia swoich obowiązków i należy ją surowo ukarać. Mąż pracuje i ją utrzymuje wraz z rodziną to powinna się jakoś odwdzięczą bo jak nie to precz! Co za pożytek z żony która się nie sprawdza?

Gość gość
Tak myśli każdy facet. Oczywiście nikt tego nie powie głośno i jeszcze używając takich słów ale co to clue problemu to masz rację.