Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli facet po spotkaniu

Polecane posty

Gość gość

chce sie spotkac 2 dni pozniej i w ciagu 10 dni zaproponowal spotkanie conajmniej 3 razy i odzywa sie prawie codziennie moze to oznaczac ze mu sie bardzo spodobalam czy zwyczajnie mu sie nudzi? tracicie czasem swoj czas na kogos kogo nie traktujexie powaznie?

Gość gość
Zapytaj tego faceta być może chce cię tylko zaliczyć nie wiadomo.

Gość authorka
no chyba zartujesz, ze mi odp szczerze jak go zapytam:chcesz mnie tylko zaliczyc?

Gość gość
No wiadomo że tak sie nie możesz zapytać ale staraj sie go jakoś wyczuć a skąd się znacie z internetu????

Gość gość
kocha acie

Gość authorka
nie nawiazuje zupelnie do tematow seksu jedynie powiedzial, ze jestem bardzo ladna ale to przeciez normalny komplement tak z netu, ale co za roznica czy w necie czy w tramwaju sie poznalismy, wazne ze widzielismy sie na zywo i mamy nadal zamiar sie spotykac

Gość nieuspokojona
Być może się zwyczajnie zakochał i chce Cię zdobyć. Nie ma nic cenniejszego niż starający się o kontakt mężczyzna, polecam. Nie masz się czym przejmować a wręcz przeciwnie :)

Gość gość
Słuchaj ja wiem że tego typu komplementy są bardzo miłe i wgl ale nie patrz tylko na to, ja też spotykałam sie jakiś czas z pewnym facetem poznanym w necie i też był mną zachwycony a koniec końców mnie rzucił po dwóch miesiącach regularnych spotkań:-(

Gość authorka
ja sie nie nastawiam na nic, nie uwazam ani ze mu zalezy tylko na jednym ani ze z tego wielka milosc bedzie:) zreszta mam kontakt z jednym facetem któremu ewidentnie zalezy na seksie i roznicę widac obaj sa z tzw. gornej polki z tym, ze ten drugi bardziej przystojny w kazdym razie i jeden i drugi moze wybrzydzac zarówno do zwiwzku jak i wylacznie do seksu

Gość gość
Być może się zwyczajnie zakochał x Typowo kobiecie podejście przez które same cierpicie, wmawiając sobie takie brednie i nakręcają się :) Facet jest po prostu tobą autorko zainteresowany dlatego chce kontaktu, ale do zakochania droga daleka, dlatego nie napalaj się i pozwól aby to się swobodnie rozwijało, a co z tego wyjdzie to czas pokaże.

Gość authorka
tak chyba nie ma co gdybac, samo wyjdzie w praniu

Gość gość
Dokładnie, czas pokaże... zakładanie z góry czegoś poważnego na ogół kończy się rozczarowaniem, a nawet jeśli nie wyjdzie nic z tego, to zyskasz nowego znajomego, może nawet dobrego przyjaciela.

Gość authorka
nie widze za bardzo szans na przyjazn damsko-meska z kilku powodow.Ja nawet sie z nim spotykalam po kolezensku a on nazywal to randka i mowil ze chce sie ustatkowac itd, wiec chyba powazniej do tego podszedl niz ja:)

Gość gość
koniec końców mnie rzucił po dwóch miesiącach regularnych spotkań x Nie rzucił, tylko przestał się z tobą spotykać, nie można rzucić kogoś z kim nie było się w poważnym związku, a za poważny związek nie można uznawać relacji z facetem którego zna się 2 miesiące, bo to w sumie obcy facet.

Gość gość
To że facet mówi że chce się ustatkować, to dość normalne po osiągnięciu jakiegoś tam wieku, ale jeszcze nic nie znaczy, bo za krótko się znacie i zbyt mało o sobie wiecie. Fajnie byłoby od razu wiedzieć że związek na pewno wypali, ze ta osoba to ta właściwa, ale życie wszystko weryfikuje i czasem nawet po latach okazuje się że to jednak nie to, pomimo najszczerszych chęci czasem zwyczajnie nie wychodzi.

Gość authorka
mialam na myslo tylko to, ze dla niego umawianie sie z kobietami oznacza nie zabawe tylko mozliwosc poznania kogos do powaznego zwiazku moj drugi znajomy ma tyle samo lat a nie wyglada na kogos kto chce zalozyc rodzine, chyba ze takie pozory stwarza albo chce, ale mnie zaszufladkowal do jednego

Gość gość
Czy mam rozumieć że z tym drugim znajomym spotykaz się tylko na sex????

Gość authorka
nie spotkalam sie z nim na seks, ale wiem ze tego chce, on nawet tego nie ukrywa chociaz nie powiuedzial tego wprost i nie wykluczam seksu z nim, chociaz w relacje czysto seksualna i oparta tylko na tym nie zamierzam sie wplatywac

Gość gość
W sumie to każdy normalny facet po to zaczyna się spotykać z kobietą (i kobieta z facetem), aby stworzyć coś poważniejszego, nikt normalny nie będzie zabiegał, starał się, poświęcał cenny czas i tracił energię tylko po to aby się zabawić... tym bardziej że znalezienie chętnej kobiety na seks w czasach internetu jest banalnie proste. No, ale mimo wszystko są tacy co pod pozorem związku chcą tylko zaliczyć.

Gość authorka
on chyba jednak nie:) zreszta to nie Polak, z tego co mowil nie pociagaja go kobiety z jego kraju, jakos krytycznie sie o nich wypowiadal

Gość gość
A jesli facet mowi takie slowa jak, jeszcze nikt nie poznal sie na twoim pieknie?? To co byscie pomyslaly

Gość gość
Bo w swoim kraju pewnie kobiety uważają go za nieudacznika :P więc szuka laski ze wschodu, bo wiadomo ze są łatwiejsze i łase na obcą walutę :P

Gość gość
gość dziś W sumie to każdy normalny facet po to zaczyna się spotykać z kobietą (i kobieta z facetem), aby stworzyć coś poważniejszego, nikt normalny nie będzie zabiegał, starał się, poświęcał cenny czas i tracił energię tylko po to aby się zabawić... tym bardziej że znalezienie chętnej kobiety na seks w czasach internetu jest banalnie proste. No, ale mimo wszystko są tacy co pod pozorem związku chcą tylko zaliczyć. No niestety są tacy, miałam tę wątpliwą przyjemność poznać takiego pana.

Gość gość
jeszcze nikt nie poznal sie na twoim pieknie? x Że laska musi być bardzo brzydka :P

Gość authorka
nieudacznika? szczerze to wątpie, daleko mu do nieudacznika:) i z ta walita tez wykjatkowo nietrafione, to skromny czlowiek i kasa nie szpanuje

Gość gość
Facet o ksywce Wiśnia-uważajcie na niego, to typowy podrywacz któremu chodzi tylko i wyłącznie o sex.

Gość gość
No niestety są tacy, miałam tę wątpliwą przyjemność poznać takiego pana. x Ale to często wina kobiet że tak jest. Zdecydowana większość kobiet twierdzi że seks nie jest dla nich istotny i że jak seks, to tylko w związku (choć oba te stwierdzenia to brednie), dlatego faceci nie mają wyjścia, muszą kłamać i udawać, bo jeśli facet jest szczery i powie dziewczynie wprost że jeszcze nie wie czy kocha, ale ją bardzo lubi, ma nadzieję na coś więcej i chciałby iść z nią do łóżka, to na ogół kończy się to końcem znajomości, ale jak powie ze kocha i że chce z nią być, to dziewczyna od razu wskakuje mu do łóżka... więc nie mamy wyjścia i nie zawsze jest to podszyte złymi intencjami.

Gość gość
gość dziś jeszcze nikt nie poznal sie na twoim pieknie? x Że laska musi być bardzo brzydka tak uwazasz? A dla mnie on moze uwazac, ze dla niego ona jest piekna

Gość gość
tak uwazasz? A dla mnie on moze uwazac, ze dla niego ona jest piekna x No sorki, ale takie teksty to zwykły lep na muchy, zwłaszcza na początku znajomości, wszystkie komplementy mówi się po to aby osiągnąć jakiś cel, bo człowiek doskonale wie że to działa :) Co innego gdy ludzie już się dobrze znają, wtedy komplement jest czymś naturalnym i jest zwyczajnym stwierdzeniem faktu, bez oczekiwania na cokolwiek, bo wszystko co miało się dostać już się dostało.

Gość authorka
wydaje mi sie wlasnie ze calkiem odwrotnie wiekszosc facetow w tych czasach wcale nie musi udawac, ze chce czegos wiecej niz seks bo kobiety czesto szukaja tego samego , wiec jesli ktos klamie tylko po co zeby isc do lozka i powiedziec pozniej nara to jest to podle moim zdaniem