Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tyle się mówi że seks po ślubie a kobiety uprawiają przed masakra

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Czyli znowu mamy podwójne standardy? Już szacunek żonie się nie należy? Fajnie wiedzieć...

Gość gość
a potem przecież się tłumaczyć przed bogiem że nie trzymałaś cnoty skaże cię na potępienie. xxxx Mam to w dooooopie.

Gość gość
trzymajcie drogie panie bo to szacunek aż do ślubu

Gość gość
21:22 A jeśli nie uznaję ślubu?

Gość gość
gość dziś to się też nie szanujesz

Gość gość
gość dziś Nie szanuję się, bo nie mam wzorców, by uznać małżeństwo za normalne i szczęśliwe? Wolę konkubinat, niż ewentualne problemy i latanie po sądach, jakby coś nie pykło.

Gość gość
bez seksu aż do ślubu, a co jak po ślubie okaże się że twój partner i ty jesteście niedopasowani seksualnie? Rozwód..... Wszystko jest dla ludzi i trzeba uprawiać sex jeśli ma się na to ochotę :) Wiadomo że nie z byle kim i nie z każdym, ale jeśli spotka się odpowiednią osobę to czemu nie?

Gość gość
o kurfwa, to już nawet niechęć do ślubu to brak szacunku do samej siebie? a weź wypiertalaj

Gość gość
facet który potrafi się wstrzymać z seksem i chodzi mu tylko o miłość zwieksza przetrwanie związku i małżeństwa

Gość gość
gość dziś Nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie obalone było milion razy Pozdrawiam

Gość gość
ciekawe z kim uprawiają ten sex? Czyżby z facetami?! O to nie dobrze skoro faceci puszczają się przed ślubem!

Gość gość
gość dziś Czyli jak się po ślubie okaże, że facet lubi podduszanie i scat, to wszystko jest Twoim zdaniem ok?

Gość gość
niedopasowanie seksualne jak najbardziej istnieje, matole ludzie mają różne preferencje, temperamenty i niejednakową chęć na seks życie z kimś kto chce mniej albo więcej to katorga, na którą nie warto się pisać

Gość gość
gość dziś ta czyli z każdym którym jesteś w związku jesteście chore na głowe :D nie mam pytań

Gość gość
gość dziś obalone moja droga bo nie ma czegoś takiego więc wróć do szkoły w latach 80-90 nie było tyle rozwodów co teraz

Gość gość
gość dziś Nie szukaj pojedynczych przypadków które się trafiają 1 na 1000 kiedyś mężczyzni się dla kobiet poświecali nie widzieli w kobiecie jako obiekt do ******** tylko do szczęścia, nie było tyle zdrad co teraz, rozwodów. Przeszłości seksualna psuje relacje, zwieksza szanse zdrady jak zaczynał wcześniej i nie był w stanie stworzyć trwałego związku uprawiał z dużą grupą kobiet to pewnie żone może zdradzić.

Gość gość
gość dziś Czyli jak facet lubi jakieś dziwne zboczenia, to mam się godzić, bo?

Gość gość
gość dziś Nie szukaj pojedynczych przypadków które się trafiają 1 na 1000 kiedyś mężczyzni się dla kobiet poświecali nie widzieli w kobiecie jako obiekt do ******** tylko do szczęścia, nie było tyle zdrad co teraz, rozwodów. Przeszłości seksualna psuje relacje, zwieksza szanse zdrady jak zaczynał wcześniej i nie był w stanie stworzyć trwałego związku uprawiał z dużą grupą kobiet to pewnie żone może zdradzić.

Gość gość
gość dziś to się oczywiście nie zgadzasz więc w czym masz problem.

Gość gość
21:26 wiele kobiet nie zgadza się na dziwne preferencje facetów. oni zaś lecą wtedy na bok. na co mi ślub i niewiedza do czego facet jest zdolny? przez tę niewiedzę, on poleci ze swoimi upodobaniami do prostytutki

Gość gość
gość dziś A co go obchodzi mój brak zgody? Przecież gwałty w małżeństwie też istnieją.

Gość gość
gość dziś Dalej te debilne tłumaczenie pudło zobacz ile ludzi wychodzi za mąż jako dziewice i prawiczkowie i co są zdrady tak jak dzisiaj? hmm?

Gość gość
kiedys to sie mowilo o "przywileju" mezczyzny, ze moze pieprzyc wszystko oprocz zony, a zona musiala to znosic. Teraz kobiety sie nie godza na takie traktowanie i sayonara zlamasie

Gość gość
ja znam właśnie taką ślubną dziewicę, która jakieś 8 lat po ślubie stwierdziła, że jest lesbijką i rzuciła męża w kij :D

Gość gość
gość dziś ale to też tyczy mężczyzn którzy tez powinni być prawiczkami! tak samo chodzi kobiety żeby były dziewicami :) więc apel o kobiet i mężczyzn szanujcie się czyli trzymajcie cnote.

Gość gość
mój chłopak był prawiczkiem i jest z nim teraz od cholery problemów przez to, dużo szczęścia, ale i duuuuużo problemów przez jego brak doświadczenia i to, że czasami kompletnie nie wie co robi i sprawia mi więcej bólu, niż przyjemności :O

Gość gość
gość dziś to się nauczy albo robi to w taki sposób żeby nie sprawić bólu.