Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak niewiele kobiet ma silny popęd i nie wystarczy im seks 2x na tydzie

Polecane posty

Gość gość

jak znaleźć taką, która ma duże potrzeby seksualne... a do tego była wierna przecież to jak trafić co najmniej 5 w lotka...

Gość gość
Dzięki :D tylko uwierz mi, ze jak juz taka masz to ona Tobie sie szybko znudzi. Ona mogla by codziennie, czasami sama sie upomina, niestety mnie juz sie tak nie chce jak ma sie to na okraglo. Fajnie, ale na poczatku, potem trzeba wysilku, a nie pragnienia.

Gość gość
gość dziś Dzięki smiech.gif tylko uwierz mi, ze jak juz taka masz to ona Tobie sie szybko znudzi. Ona mogla by codziennie, czasami sama sie upomina, niestety mnie juz sie tak nie chce jak ma sie to na okraglo. Fajnie, ale na poczatku, potem trzeba wysilku, a nie pragnienia. xxx A ile masz lat?

Gość Libra88
Cicha woda, brzegi rwie...

Gość gość
libra, uciekaj na nasz wątek... wszyscy czekamy na Ciebie, łącznie z Rudzielcem Zboczeńcem, a Ty się pałętasz...!!!!

Gość gość
nie wazne ile, wazne ze wygralem w totka. Musisz mi wierzyc, ze jak sie wygra w takiego totka to czar pryska

Gość gość
ale jesteś po 40, czy przed - pytam ze względów statystycznych ja kiedys taka mialem, ale krotko, bo nie moglismy sie dogadac w innych kwestiach, ale w kwestiach lozkowych nigdy by mi się nie znudzila... zawsze miala nowe pomysly, zawsze eksperymentowalismy ale jakby nie bylo gratuluje Ci tylko teraz musisz ja dopieszczac, zeby nie pojawila sie u niej jakas pokusa no powiedz ile masz lat - pytam z czystej ciekawosci

Gość gość
no dlaczego ja się pytam niech ktoś odpowie na moje pytania...

Gość gość
najgrosza kazń to kamień na szaniec (RZUCONY)