Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dziewica to dziewczyna i kobieta puszczająca która nie potrafi się wstrzymać

Polecane posty

Gość gość

do ślubu jak tak można masakra z wami :D

Gość gość
jak czytam co wychodzi z facetów i że nagle po ślubie seks im się NALEŻY, to ja chyba nie chcę wychodzić za mąż :O

Gość gość
chce uświadomić że dla mnie liczy się miłość

Gość gość
Do autora czy ty byłeś kiedyś u psychiatry pytam bo to o czym piszesz praktycznie codziennie świadczy o twoim obłędzie.

Gość gość
gość dziś Po pierwsze nie pisze codziennie raz w tygodniu pojawia się temat o dziewicach chcę dotrzec jak największej grupu dziewic żeby trzymały cnote bo się przejadą i to nie ma żartów.

Gość gość
jak czytam co wychodzi z facetów i że nagle po ślubie seks im się NALEŻY, to ja chyba nie chcę wychodzić za mąż xxxxx po slubie masz tylko dawac i koniec kropka, jak nie to won.

Gość gość
21:26 świr 21:27 spiertalaj :) 🖐️

Gość gość
Nie świr a ty musisz uświadomić swoje koleżanki żeby trzymały cnote bo co wy wypisujecie to można złapać się za głowe! szanujesz sie jak trzymasz cnote a wiesz o tym, że aż 90% partnerów jest dla seksu nie z miłości on udaje że cie kocha :D

Gość gość
I jeszcze do tego masz amnezje piszesz przecież prawie codziennie i to na ten sam temat, a do tego chcesz dotrzec do jak największej ilosci dziewic czyli traktujesz to jak misję kurcze to faktycznie pachnie chorobą psychiczną