Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Scarfacer

Jak duże jest prawdopodobieństwo ciąży w takim przypadku

Polecane posty

Witam! Mam pewne pytanie. Wiem, że ryzyko zajścia w ciąże jest zawsze, ale jak duże ryzyko jest w sytuacji, gdy krwawienie u mojej partnerki ustało wczoraj, a dzisiaj odbyliśmy stosunek? Dodam tylko, że używaliśmy gumek, chociaż nie do końca prawidłowo, gdyż po wytrysku zdarzyło mi się jeszcze kilka razy pchnąć :( Sprawdzałem, prezerwatywa nie pękła, a wydaje mi się, że szanse aby plemniki się wydostały są nie wielkie, chociaż nie mogę być tego w 100%. Czy uważacie, że jest duża szansa, na zapłodnienie, czy raczej niewielka? Dodam tylko jeszcze, że nie jestem pewny co do sprawności nasienia, gdyż praktycznie codziennie się masturbuję i słyszałem, że może ono nie być w pełni dojrzałe. Chociaż może to być tylko mit... Pozdrawiam!

Gość gość
Szansa jest zawsze ale jeśli cykle sa regularne powinny być dni niepłodne.

Gość Scarfacer
Wiem od niej, że nie są regularne, wiec mogą dzień po krwawieniu być dni płodne?

Gość Naomincia
Dzieci to z tego nie będzie

Gość gość
Mogą ale tez plemnik w sprzyjających warunkach zyje kilka dni wiec do owulacji moze doczekać jesli będzie dwa dni później np.

Gość gość
Szanse są zawsze ale w twoim przypadku niewielkie.

Dziękuję bardzo za odpowiedzi, dzięki Wam jestem dobrej myśli :) Co nie oznacza, że nie szykuje się na najgorsze, ale to trochę się zejdzie, zanim się dowiemy :P