Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria97

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Daria97

Hej wszystkim chciałabym zapytać czy to możliwe, że jestem w ciąży od tygodnia okolo czesto latam siusiu, czasem zrobi mi się nie dobrze, spoznia mi sie miesiaczka 5 dzien a nie przypominam sobie abym nigdy w jakims miesiacu nie dostala, pobolewa mnie tez podbrzusze jak na miesiaczke ale nic sie nie pojawia, odrzuca mnie zapach pierogow z kapustą, ostatnio pochlanialam slodycze dosyc duzo no i wiecej jem niż przedtem. Śluz mam taki raz biały raz przezroczysty. Miewam regularne cykle po 30-32 dni ostatnia miesiaczke mialam 30 listopada a z chlopakiem kochalismy sie chyba jakos okolo 13-15 grudnia. Jakie jest prawdopodobienstwo ciąży? Dodam, ze robilam juz 3 testy i negatywne. 2 robilam przed miesiaczka a jeden 2 dni po planowanej. Wiem, ze na pewno tematow bylo duzo ale nie znam sie na forach wiec najlepiej mi zalozyc nowy. Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam. :)

Gość gość
powodów spozniania okresu moze byc kilka-niekoniecznie ciaza idz do ginekologa, on rozwieje twoje watpliwosci, ja raz tak mialam i byla to grzybica, nie fiksuj sie tak z tymi objawami z cyklu niedobrze i zachcianki bo to na pozniejszym etapie ciazy wystepuje:)

Gość gość
Zrob kolejny test , na jakiekolwiek objawy za wcześnie. Jedynie ten sluz i bol podbrzusza może świadczyć o ciąży choc równie dobrze może spoznic się okres z jakiegoś powodu.

Gość Daria97
Dodam jeszcze, że przy kąpieli teraz sprawdziłam wrazliwość sutków i przy dotknięciu takim nawet ' zmacaniu ' że tak powiem czuje ból nie jest on silny ale jest.