Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpuszczam rezygnuję

Polecane posty

Gość gośćxxl
Ostry??? To ciekawe... Jestem tu dziś rozdziewiczany i po pierwszym razie mam dość...jak ktoś tak szybko kogoś porównuje tzn.że siedzi tu non stop...i pewnie tak w*****a bo jest sam jak palec,dobranoc

Gość gośćMilenka
To jeszcze szczypior, wyrośnięty ale szczypior :) Faktem jest, że się starał ;)

Gość gośćMilenka
I jakiś taki nerwowy :D

Gość gość
No to fajnie. Ponarzekałam sobie. A czy ktoś mógłby mi coś doradzić? Tylko proszę, nie szczerą rozmowę, bo mój jest z tych małomównych.

Gość Josebaciar
gośćMilenka, sle Ty szukasz tych porównań. Tak samo jak ja;) Jeszcze roczek mi nie przybył tak że. I na pewno bardziej skromny jestem. Nawet jak bym miał, to nie dał bym sobie takiego nicka. Sciągnijmy już te maski i skończmy ten cyrk. To bardzo męczące jest.

Gość gość
Proponuję brutalną metodę a mianowicie kupno super wibratorka i po wspaniałym w cudzysłowie seksie dopieszczenie się w jego obecnosci aby widział całą akcję. Na uwagi , że po co to robisz brutalnie szczerze odpowiedzieć mu, że też potrzebujesz orgazmu a ty mi jego nie dajesz. Inna metoda to masturbacja po stosunku w jego obecnosci . Zaręczam , że to zadziała.

Gość gość
gośćMilenka. Proszę Cię, wyrzuć na luz. Co mam zrobic? Przepraszam poniosło mnie. Ale sama mi mówiłaś. I co? Wskaż chociaż jedną. Ci Ci mam napisać? Odezwij się.