Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

świeże rozstanie z dziewczyną i nowy związek

Polecane posty

Gość gość

Witajcie w grudniu zerwałem z dziewczyną po tym czasie od razu poznałem nową dziewczyną . Dla niej to było trochę dziwne bo to świeże rozstanie i ona nie była przygotowana na coś takiego. Zrobiła mi kłótnię , była zazdrosna ja poznawałem dopiero tą dziewczyną. No a w tym momencie mam mętlik. Wiem potrzebowało czasu ale ja na niecały miesiąc brakowało mi czułości a że z tą nową dziewczyną mi się dobrze rozmawiało to zacząłem ją poznawać a była dziewczyna to odkryła i poczuła że ją troche potraktowałem źle. Sam nie wiem co o tym sądzić ....

Gość gość
tzn zerwałem 17 grudnia a w czasie świątecznym poznałem nową dziewczynę -

A co Twoja ex ma do Twojego życie. Każ jej kulturalnie się odwalić i zająć sobą, bo nie jest już Twoją dziewczyną i nie ma prawa Ci robić awantur. Jakaś psychiczna panna.

Gość gość
zjebałeś. tak sie nie robi.

Gość gość
Pies ogrodnika. Pogon taka zanim Ci bagno w zyciu zrobi :(

Gość gość
Mam taka sama sytuacje. Rozstalam sie z facetem w grudniu a juz umawiam sie z innym. To dla mnie nic zlego. Rozstanie bylo definitywne i to on mnie zostawil. Widze ze trochę bylego boli ze z kims sie spotykam ale co mnie to obchodzi.

Gość gość
tylko nie rozumiem czemu teraz szopke robi z tego .... :O

Gość gość
może wreszcie zaczeło mu zależeć .. wiesz u mnie zerwałem bo jej matka mnie nie nawidziła a teraz nagle mówi ze za "świeże " to jest ...zerwanie

Gość gość
Falszywa baba i tyle.

Gość gość
myślę że ona sama nie wie czego chce zerwała i teraz jeszcze coś czuje mówi ze "świeże zerwanie" ... to po co się rozstawała ? gdzie tu logika ? :O

Gość gość
może chciała przetestować czy ją naprawdę kochasz? ale to naiwne jak zerwała to zerwała co tu owijać .. .. :O albo miała po prostu załamanie nerwowe ze poznałeś nową ... :O

Gość gość
Niedojrzala jakas albo nieodpowiedzialna:(Z takimi lepiej sie nie wiazac:( Po slubie pomysli, ze to nie ten i poszuka nastepnego:) Malo takich jest:(

Gość gość
mam dość taki mętlik mi narobiła że po prosty mam dość raz zrywa raz coś do mnie czuje paranoja ....

Gość gość
No to jesli sie z nia zwiazesz to tak by wygladalo cale Twoje zycie. Zycie sapera na polu minowym. Nigdy nie bedziesz wiedzial kiedy cos moze p*****lnac i urwac Ci reke albo noge. Albo jaja jak panna dwa dni po slubie za plecami znajdzie innego :( Chcesz tak zyc ?Wytrzymasz to ?

Gość gość
To jest proste jak budowa cepa. Ona do Ciebie czuje cos zawsze jak znajdujesz inna i wie, ze mozesz sie jej zerwac ze smyczy. Jak ma Cie i wie, ze ja kochasz i z nia jestes to wtedy olewa i zrywa. Ale tylko poznaj kogos innego to zaraz wroci.:( Tak to wyglada? A ona ma bylego czy innego?

Gość gość
no nie wiem rok temu też zerwała mówiła ze ma chłopaka po czym okazało się że to był taki test czy ją kocham i wróciliśmy do siebie teraz chyba replay jest ..... znowu chce mnie sprawdzić ale przy okazji odkryła ze piszę już z inną ja nie wiem co to ma być :O albo kocha albo zrywa ja już nerwowo nie wytrzymam biore leki uspokajające bo tak jestem znerwicowany nie śpie po nocach rano chodzę nie dospany.. mam po prostu dość .. wszytskiego po kolei ... nawet jestem w stanie porzucić tą nową dziewczynę bo już moje nerwy mnei przerastają...

Gość gość
jak mam mnie to wtedy sugeruję się innymi np. swoją matką .. a że jej matka mnie nie lubiła to się zasugerowała i zerwała .. jakby kochała to by mnie próbowała zatrzymać

Gość gość
nie wiem jak to u niej wygląda bo to jest dziwne dla mnie i niezrozumiałe jej logika ale to co teraz odstrzeliła to mnie totalnie przerosło myślałem że jak zerwaliśmy to każdy żyje swoim życiem tydzień temu proponowała mi "kiedy spotkanie" to ja że niewiem bo mam dużo spraw do załatwienia.. ja nie wiem co się dzieje raz zerwała teraz mówi ze to za świeże dla niej ...

Gość myheartwillgoon
jeszcze ciebie kocha ale pogubiła sie

Gość gość
:( ja nie wiem naprawdę co robić czuje sie podle a zarazem mam mętlik w głowie

Gość gość
A ja w listopadzie poznalam faceta, a w grudniu zerwalam z poprzednim :classic_cool:

Gość gość
gość dziś i mówiłaś mu o nowym facecie? czy nie?

Gość gość
wiesz co zrób ? troche to głupie piszcie razem z nową dziewczyną a dopiero potem myślcie o miłośći jak się uspokoi w tobie przeszłość teraz jesteś rzeczywiście dopiero co po rozstaniu daj sobie czas

Gość gość
Ona jest zazdrosna, że ty tak szybko sobie kogoś znalazłeś, a ona jest sama. BTW, każdy ma uczucia, nawet jeśli się z kimś rozstaniemy, to i tak boli zerwanie. Niby każdy idzie w swoją stronę, ale jeśli wcześniej były wielkie deklaracje miłości, a ktoś z dnia na dzień po zerwaniu ma już nowego partnera to trochę słabo...

Gość gość
czemu słabo?

Gość gość
no ale popatrzcie na to z innej strony ja do niej już 2 razy wracałem 2 razy ze mną zrywała i ja byłem zagubiony a teraz .. teraz... nawet nie próbowała mnie zatrzymać :( to mnie zabolało i święta spędzone bez niej też trochę przygnębiające a nowa dziewczyna tak nagle się pojawiła... sam nie wiem co mam już robić.. :( jestem zagubiony .. :(

Gość gość
gość dziś Dokładnie, jestem tego samego zdania. Dzisiaj mówisz jednej, jak ją kochasz i życia sobie bez niej nie wyobrażasz, a drugiego układasz sobie życie z inną. Trochę słabo to wychodzi, ulotne te uczucia.

Gość gość
tzn teraz 2 raz zerwała ze mną :(

Gość gość
gość dziś skoro zerwaliśmy....

Gość gość
gość dziś Czyli w momencie, w którym kończysz związek, uczucia w Tobie giną?