Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masenika

Właścicielka mówi że ma wilgoć w łazience i każe uchyleć drzwi. Wyprowadzić się?

Polecane posty

Gość gość
A ona też się kąpie przy otwartych drzwiach? Jak reaguje wtedy na Ciebie gdy ją widzisz?

Gość gość
wyprowadz sie kobieta jest psychiczna kazdy ma lazienke i dba sie o intymnosc ale roznisa ludzie nie wiadomo czy to nie lesba ,wynajac mieszkanie z kolezankami lub sama mieszkac

Gość Masenika
Odpowiadam na wcześniejsze pytania. Mam mam 22 lata a ona już podbiega pod 50. Zamka w drzwiach nie ma ale kiedyś był haczyć bo jest ślad z wykręcenia. Ona jak się kąpie to pisałam już, że zero skrępowania moją obecnością. Kołysze obwisłymi cycami i ani myśli się zasłaniać a jak kiedyś weszłam do mieszkania i zaczęłam w przedpokoju ściągać buty i kurtkę to drzwi od łazienki były otwarte i ona była w środku to jeszcze próbowała w gadkę ze mną uderzać stojąc cała nagolasa. Ohyda pomarszczone cielsko i wyleniała pica :O Uciekłam wtedy szybko do własnego pokoju. Lesbijką chyba nie jest mam nadzieję bo poza wymuszaniem nagości to nic więcej nie robi ale nie mam pewności co sobie myśli patrząc na mnie. Widzi, że się wstydzę być przed nią bez ubrania a mimo to z premedytacją patrzy i jeszcze się uśmiecha głupio. Czy to może oznaczać jakieś jej skłonności?

Gość gość
ale z ciebie chamka, jak ty się wyrażasz, ciekawe czy o swojej starej matce też byś tak pisała... aha i pamietaj też kiedyś będziesz tak wyglądać, więc może hamuj się jak opisujesz ciało 50 letniej kobiety bo ty też kiedyś będziesz miała 50 lat i co wtedy prostaczko ze wsi? żenująca jesteś, poszukaj innego pokoju biedaczko której nie stać na porządny pokój i się żali po forach że ci]ipy sobie golić nie może

Gość gość
IMHO ona ma troche racji. Taki polgodzinny prysznic****ara dla scian sprzyja grzybowi wiec nie dziwie sie ze prosi o pozostawianie uchylonych drzwi a poniewaz mieszkacie jak sama piszesz tylko we dwie to po co masz sie wstydzic? Pewnie za te niedogodnosc masz tak niski czynsz wiec nie rozumiem o co robisz halas. Jak Ci sie nie podoba idz do 5 gwiazdkowego hotelu i po problemie 🖐️

Gość Masenika
Ona nie prosi o pozostawienie uchylonych drzwi tylko na bezczela sama je otwiera. Ja nie krytykuję starzejącego się ciała tylko krytykuję właścicielkę mieszkania za wymuszanie widoku nagich ciał. Dla mnie ohydna jest sytuacja gdy ona bez uprzedzenia otwiera drzwi a ja stoję na środku łazienki naga. Jeszcze muszę znosić jej gadki gdy oplatam ramieniem piersi a drugą dłonią nakrywam wstydliwie podbrzusze, a ona powtarza, że niepotrzebnie się jej krępuję. Potrafi tak stać i gadać dopóki nie opuszczę ramion. Natomiast pisząc o jej obwisłych cycach stwierdziłam tylko fakt. Są obwisłe a podbrzusze ma naprawdę przerzedzone i wyblakłe a nie nie czarne. Widziałam z całkiem bliska i więc wie. Widziałam nie dlatego, że chciałam widzieć tylko jestem cyklicznie zmuszana do takich widoków a najgorsze, że ja z własnego ciała też muszę robić dla niej widok :O

Gość Masenika
Co do niskich opłat to nie informowała mnie wcześniej o konieczności otwierania drzwi od łazienki nawet gdy jestem tam nago. Tego dowiedziałam już po wprowadzeniu. Widzisz różnicę?

Gość gość
IMHO przesadzasz. Nie zaskoczysz jej widokiem piersi ani ona ciebie. Nie widze tu nic nienormalnego. Ciesz sie z niskich oplat a reszta sie nie przejmuj.

Gość gość
A dla mnie to nie jest normalne. Nawet jak się z kimś mieszka to ma się prawo do prywatności. To nie jest jej mąż tylko obce babsko tez bym nie chciała się obnażać przy jakies obcej babie.

Gość Masenika
Jak mam się nie przejmować kiedy te scenki zaczynają mi się po nocach już śnić :O Naprawdę. Pamiętam taki sen, że do niej jakieś sąsiadki przyszły a ja byłą w łazience. A jeszcze potem nie wiem jakim cudem one wszystkie były w łazience i rozmawiały a właścicielka zaczęła mnie upominać bym się tak nie zasłaniała wstydliwie bo wszystkie jesteśmy kobietami. Pamiętam, że kiedy odsłoniłam piersi to one śmiały się ze mnie i strasznie byłam zła na siebie po przebudzeniu bo w tym śnie nie wiem dlaczego pozwalałam robić ze sobą co chciały. Okropne. Przecież takie sny mogą człowieka do wariacji doprowadzić.

Gość ANTONION
Masenika dziś Jak mam się nie przejmować kiedy te scenki zaczynają mi się po nocach już śnić pechowiec.gif Naprawdę. Pamiętam taki sen, że do niej jakieś sąsiadki przyszły a ja byłą w łazience. A jeszcze potem nie wiem jakim cudem one wszystkie były w łazience i rozmawiały a właścicielka zaczęła mnie upominać bym się tak nie zasłaniała wstydliwie bo wszystkie jesteśmy kobietami. Pamiętam, że kiedy odsłoniłam piersi to one śmiały się ze mnie i strasznie byłam zła na siebie po przebudzeniu bo w tym śnie nie wiem dlaczego pozwalałam robić ze sobą co chciały. Okropne. Przecież takie sny mogą człowieka do wariacji doprowadzić. x Czy to byl sen o charakterze erotycznym?

Gość Masenika
Raczej wstydliwym. Nawet we śnie się wstydziłam tym bardziej, że było ich ze 4 albo 5 i nie mam pojęcia jak wszyscy mogli pomieścić się w łazience. Chyba tylko naprawdę we śnie. W tym wstydliwym śnie musiałam być przed nimi naga i robić różne rzeczy które mi kazały. Np. właścicielka mówiła im, że ja sobie golę i one słuchały tego z niedowierzaniem aż ona wreszcie kazała mi pokazać. Nie wiem czemu ale w tym głupim śnie stanęłam w rozkroku i pokazałam. Stałam tak nawet gdy one głośno się śmiały. Wstydziłam się a jednak stałam naga przed nimi jak ostatnia idiotka i tak się czułam po przebudzeniu. Czy Wy też macie czasem takie głupie i nielogiczne sny?

Gość ANTONION
Zazwyczaj sen gdzie sie jest publicznie nago ma podswiadome powiazania z erotyka dlatego pytam. Moze ona jest jednak lesbijka i chce Cie wpierw oswoic z nagoscia zanim przejdzie do czego swiecej. Nie zastanawialas się na tym?

Gość Masenika
Mam nadzieję, że się mylisz. Nie wiem jaka ona jest w środku ale wiem na pewno, że ja jesbijką nie jestem i mój sen nie miał nic wspólnego z erotyką. Chyba, że z jakimś sado-maso gdzie one mnie upokarzały a ja się na to godziłam :O

Gość Masenika
Znowu to samo :O

Gość Masenika
Wyczekałam moment aż będę sama w domu bo ona gdzieś poszła więc ja szybko do łazienki. Jednak chyba mróz ją przygnał z powrotem bo jeszcze nie zdążyłam się dobrze namydlić a już słyszę jak wróciła. Oczywiście pierwsze co zrobiła po wejściu to otworzenie drzwi od łazienki i jeszcze mi zwraca uwagę, że tyle razy mi mówiła abym nie zamykała drzwi bo wilgoć. Szok. Nie wiem już co robić. Na poważnie rozważam wyprowadzkę ale z drugiej strony gdzie ja znajdę drugie lokum za tak niewysokie pieniądze?

Gość gość
jesteś już nudna trolu, spieprzaj stąd