Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie szanse na ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że nikt nie jest wróżka, ale pytam doświadczonych mam/ciężarnych o czym mogą świadczyć takie objawy? Cykle mam ok. 30 dniowe. Stosunek bez zabezpieczenia w 12 dniu cyklu i wtedy też bolały mnie jajniki. W 15 dniu cyklu cały dzień plamienie na brązowo i od tamtego czasu ciągły ból podbrzusza, krzyża a w nocy gorąco w dole brzucha. I tak się zastanawiam, czy to po prostu tak długą owulacja czy zaszłam w ciążę, ale przecież to na objawy za wcześnie. Mamy jak to u was wyglądało?

Jeżeli facet spuścił się w pochwie, to mogłaś zajść w ciążę.

Gość gość
Objawy mogą świadczyć zarówno o ciąży jak i owulacji. Za wcześnie.

Gość gość
Hej, to ja też się poradzę. Cykle wahają mi się między 26-28 dni. Współżyłam w 8dc i w 17dc bez zabezpieczenia. Niby w 13d/c miałam owulacje, czułam ból w podbrzuszu po prawej stronie i ogólnie byłam bardzo rozdrażniona. Z moich obliczeń @ powinnam dostać około 13/14 stycznia. Myslicie, że może cos z tego być? Cieszyła bym się... ale muszę się uzbroić w cierpliwosć, po pewnie test jeszcze nic nie wykaże. :)

Gość gość
Do obydwu dziewczyn - w dniu spodziewanej miesiączki zróbcie test, nic więcej wam nie podpowiemy. Objawy o których piszecie moga, ale nie muszą świadczyć o ciązy.