Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony osób ze Sląska korzystają z dobrodziejstwa misia1. Oto dowód

Polecane posty

Gość gość

misio1 dziś [12:08] >>>a po 2 misiu widzę ze znasz wszystkich informatyków<<< x Moją pracą dyplomową był program do obliczania parametrów pewnych układów elektronicznych. x Mam "na sumieniu" usmiech.gif uruchomienie systemu, który przez 6 lat zarządzał produkcją sporej fabryki usmiech.gif . x Pracowałem przy wdrożeniu na Śląsku systemu, z którego do dzisiaj korzystają miliony osób jezyk.gif . x Połowa moich kolegów z technikum, ma dyplom mgr inż. informatyk. Czy to wystarczające powody, bym wiedział, jak o swojej pracy mówią prawdziwi informatycy jezyk.gif ? x Teraz wybacz, ale zaraz będę musiał jechać, by dostarczyć efekty mojej pracy i zdobyć pieniążki na życie jezyk.gif . x x x WSZYSTKO TU http://f.kafeteria.pl/temat/f1/panienko-przenajswietsza-co-robic-p_6429919

Gość gość
haha juz mnie ten mitoman niczym nie zaskoczy nawet jak napisze ze cala Polska istnieje tylko dzieki niemu :D

Gość gość
he, he przypomniał mi się odcinek Kiepskich jak Ferdek pracował w "Kablociągu", przeciągał kable między studzienkami i twierdził, że gdyby nie on to NIC by nie było wypisz - wymaluj Misio1 :D

Gość gość
Ja mam sąsiada co pracuje na kolei i mówił, że z urlopu musiał wracać bo kolej bez niego stanęła :D Może to misio 1?:)

Gość gość
Misiu nie ustosunkujesz się?

Gość gość
Misiek sie stosunkuje z wlasna reka w kiblu :D

Gość gość
:D

Gość gość
Misiek jesteś??????

Gość gość
mis polarny spiertoli na syberie do ruskich :D ODpowiednie miejsce dla tego ruskiego agenta

Gość gość slazak
Misio ciulu ja jestes ze Slaska i chce wiedziec kaj zes ten system zakladal.

Gość gość
Misio ma na imie leszek

Gość gość
Ktoś też pisał,że Zbyszek:-P

Gość gość
Wiem kim jest misio. To kaspersky. Wiek ten sam. I informatyk

Dla Was wszystko jest nieosiągalne. x System w fabryce nie mógł pracować, bo stale padały napędy dysków. Pracując tam, wymyśliłem rozwiązanie i system hulał stabilnie, przez długi czas :P. x Z systemu, który wtedy wdrażaliśmy na Śląsku, korzysta obecnie cała Polska i zapewniam, że każdy z Was miał z nim kiedyś kontakt :P. x Nie przekręcajcie informacji. W fabryce rozwiązałem problem techniczny, który blokował działanie systemu, a przy systemie śląskim, pracowałem jako zwykły laborant, testujący nowa technologię i dbający o jej kompatybilność z istniejącym systemem. x Rzeczywiście :(, dla operatora łopaty, to wygląda nierealnie :P.

Gość gość
Z systemu, który wtedy wdrażaliśmy na Śląsku, korzysta obecnie cała Polska i zapewniam, że każdy z Was miał z nim kiedyś kontakt jezyk.gif . x Jo tyż ze Ślonska. Pochwol się, bo jo jakoś ni moga zajarzyć co to może być. Dostoł ześ zlecynie, a raczyj firma, w któryj żeś wtedy robił. Żodyn wyczyn. Jedyny system ze Ślonska, z którygo korzysto tyla osób, to system elektroniczny w prowadzuny w czosie kas chorych, ale to chyba w cołej Polsce chyba ni ma.

Gość gość
System w fabryce nie mógł pracować, bo stale padały napędy dysków. Pracując tam, wymyśliłem rozwiązanie i system hulał stabilnie, przez długi czas x A to chyba był twój łobowionzek jako robola informatycznego w fabryce.

Z pewnością nie należało do moich obowiązków, wymyślenie reperaturki, dzięki której sami naprawialiśmy napędy na bieżąco, zamiast czekać tygodniami na części z węgierskiej fabryki. x Ja tam tylko staż odbywałem, więc zakres moich obowiązków był zupełnie inny.

>>>Jo tyż ze Ślonska. Pochwol się, bo jo jakoś ni moga zajarzyć co to może być. Dostoł ześ zlecynie, a raczyj firma, w któryj żeś wtedy robił. Żodyn wyczyn.<<< x A kto, oprócz autora tego tematu, twierdzi, że to był mityczny wyczyn :P ? x Robota, jak każda inna, tyle, że ciekawsza, samodzielna i w głównie w terenie :). x Śląsk był jednym z pierwszych województw, w których ten system zaczął działać :). Nie chodzi o Kasę chorych Sośnierza :).

Gość gość
misio jest supermenem misio jest geniuszem misio jest chodzącą encyklopedią misio jest erudytą misio jest celebrytą misio jest poliglotą misio jest obywatelem świata! misio może nawet polecieć w kosmos i to w misji bezzałogowej!!! :D on przyjaciół w NASA i białym domu

Gość gość
Misio jako informatyk powinieneś to wiedzieć,kto od systemów się ostatnio zabił

Gość gość
Misio jaką złożoność obliczeniowa ma sortowanie Shella. Czekam biegusiem

Gość gość
No czekam biegiem powinienieś to mieć w jednym palcu

Gość gość
Chuj nie informatyk, tyle w temacie

Gość gość
misio teraz nie ma czasu ci odpowiedzieć; ochrania akcję policji w chorzowie 🖐️

Gość gość
on teraz przeszukuje internet i sie dokształca na poczekaniu by za chwile walnąć ci mały esej udając że sie zna...

Gość Mario Candarelli
misio1 dziś napisał Z pewnością nie należało do moich obowiązków, wymyślenie reperaturki, dzięki której sami naprawialiśmy napędy na bieżąco, zamiast czekać tygodniami na części z węgierskiej fabryki. xxx pamiętam zdarzenie sprzed kilku lat , samolot węgierskich linii lotniczych wylądował na warszawskim lotnisku Okęcie i zaparkował na płycie kompensacyjnej, pasażerowie wyszli z samolotu a z luku bagażowego rozpoczęto rozładunek , w jednym kontenerze były twarde dyski Caviar produkowane na Węgrzech i ten kontener w czasie rozładunku wypadł na beton z wielkim hukiem , kontener jednak trafił do pewnej warszawskiej hurtowni i po odprawie celnej kilka tysięcy dysków twardych trafiło na rynek Polski , 90 procent dysków posiadało uszkodzenia mechaniczne , czyli nadawało się na złom albo do producenta w ramach gwarancji , xxx gratuluję 'misiowi' , że potrafił naprawić dyski twarde , które były rozszczelnione i popękane w środku

Ciubaryk: rozumiem, że dla Ciebie napęd dyskowy, oznacza to samo, co dysk twardy. Taki z Ciebie elektronik i elektryk :P. x Głowice w dyskach twardych są "zaparkowane", szczególnie w nowych i tak zabezpieczone, że nawet zrzucenie ich z lecącego samolotu, nie spowodowałoby uszkodzenia 90% dysków. Jak zwykle wymyślasz coś w temacie, o którym pojęcia nie masz :D. x Zapłaciłeś już zaległe alimenty ? Bo w tej temperaturze, trampki, to nie są dobre buty dla Twojego dziecka. x Ja wymyśliłem reperaturkę do węgierskich napędów dysków 5,25". Ludzie, którzy mieli z nimi kontakt, na pewno pamiętają, jaki problem te napędy prześladował :).

Gość gość
misio1 to debil i kłamca :D

Gość gość
Misio to specjalista elektronik? Nowy tu jestem