Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony osób ze Sląska korzystają z dobrodziejstwa misia1. Oto dowód

Polecane posty

Misio jest bardzo nielubiany przez smutasów, dla których posiadanie prawa jazdy, własnego samochodu (szczególnie diesla :P ), pracy i własnych pomysłów, jest czymś nieosiągalnym :P i mitycznym :P.

Gość gość
Jesteś nie lubiany za mitomanie i wyzywanie kobiet !

Mitomanię już opisałem :P, x a moje "wyzywanie" kobiet ;), oburza debili zakładających najbardziej wulgarne tematy, przed którymi, bronią mnie te "zwyzywane" ;) kobiety :P.

No właśnie :). x Każdy, kto sam potrafi wnioski wyciągać, zrozumie, że są to kłamstwa i pomówienia :). x Teraz żegnam ludzi, których całe życie sprowadza się do Kafe. Odmarzłem :), zjadłem kolację, popiłem pyszną herbatą :) i idę spać :). x Dobranoc Wszystkim NORMALNYM :) i tym żyjącym tylko na Kafe :P.

Gość gość
Najbardziej nie wyrabiam z tego, jak misio w odruchu obronnym brnie dalej w swoje kłamstwa i wymyśla jeszcze większe niedorzeczności. A wszystko byle wyrwać jakąś frajerkę z kafe, która w te bzdety uwierzy, bo kobiety są łatwowierne i naiwne, ale teraz i to nie działa, bo przegiął. Z niecierpliwością czekam co jeszcze wymyśli ten oszołom, żeby skompensować sobie to jak jest tutaj wyśmiewany. Już nikt mu nie wierzy.

Gość gość
Misio jest idiotą, i przyciśnięty do muru stosuje dwie metody. Wyzwiska, albo ulotnienie się z tematu. Łatwo go dogiąć , bo jego wiedza jest ogólna, albo na biegu wyszukana w necie. Na bardziej szczegółowe pytania nie odpowie. Jest jak produkt amwaya do wszystkiego i do niczego.

Gość gość
Dokładnie, zgadzam się w stu procentach z powyższym postem. Dodatkowo mitomania misia1 przybiera na sile, gdy podda się go bodźcowi stresowemu, polegającemu na wyśmiewaniu się do rozpuku z jego kłamstw.

Gość gość
Miałam kiedyś czarnego nicka (wtedy to były czarne) - jakoś mi nawet do głowy nie przyszło by "chwalić" się pomarańczowym anonimkom swoimi dokonaniami :D Różne rzeczy o mnie pisano i niespecjalnie mnie obchodziło by prostować cokolwiek. Smutne życie musi mieć ten misio skoro usiłuje komukolwiek tutaj zaimponować. Współczujcie mu zamiast wyśmiewać :P PS. Pamiętacie Jennifer87? Ta to nawet zdjęcia wstawiała byle udowodnić swe "bogactwo" :P

Gość gość
Pamiętamy xd. Potem poleciało wszystko do jej męża sławka. Te głupoty co tu pisała. Misio jest reaktywacją nicku coś tam w kropeczki. Było takie coś na kafe rok, dwa lata temu. Też hejtowany, to się przechrzcił. Cynik , misio był ochroną putina. Xd. Specnaz pompki robi, tylko baby brak :D

Gość baron pancerny
Jeszcze chwila i sie okaze ze gdyby nie misio1 to cala Polska by nie istniala

Gość gość
On z gierkiem polskę budował. Dzięki misiowi mamy ślepe kuchnie, co wy tam wiecie.

@ gość wczoraj Misio jaką złożoność obliczeniowa ma sortowanie Shella. Czekam biegusiem @ gość wczoraj No czekam biegiem powinienieś to mieć w jednym palcu x Misio do dzis nie odpowiedzial na te pytania. Probowal zapewne googlowac ale definicja przerosla jego mozliwosci pojmowania. Misiu, ja do powyzszych pytan doloze swoje. Jaka nosil nazwe system ktory zbudowales i z ktorego dzis miliony osob na Slasku korzystaja? Zapewne ten system ma konkretna nazwe. A wiec co nam odpowiesz? :D

Gość gość
Baron z niego taki informatyk jak z koziej doopy megafon. Proste pytanie, i misio myśli i myśli, jeszcze łeb mu pęknie.już drugi dzień myśli.... Hehehe

Gość rozbawiony informatykełe
"Misio jaką złożoność obliczeniowa ma sortowanie Shella." Misio nie wie, zatem poproszę autora pytania o odpowiedź bo sam jestem ciekaw.:D🖐️

Gość gość
misio tego nie wie bo to jest kurfa zwykły mitoman a w dodatku okrągło chodzi z POwskim choyem w doopie.

Gość gość
Więc jaką złożoność obliczeniową ma sortowanie shella? Czy autor tego durnego pytania raczy odpowiedzieć?:classic_cool: