Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda małżeństwo:ona bardzo zazdrosna i rządzi, on sie boi żony

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie takie małżeństwa? Ona- bardzo zazdrosna, rządząca nim, obrażalska jednoczesnie bardzo emocjonalna, przezywająca wszystko, kontrolujaca, ale jedyne wyczekane dziecko wchodzi jej na glowe i rządzi nią On- boi sie jej, słucha sie jej, wyzywa sie w pracy gdzie chcialby rządzic, w domu rządzi żona i to bardzo, on sie jej podporządkowuje Oboje mają prace , mimo iz ona nie pracowala on i tak sie jej bał. Wszystko musi byc tak jak ona chce, on taki...cienias. Ja sie pytam, jak wygląda seks...czy tak bojący sie jej facet moze jakos normalnie czuc sie facetem w związku>? Czy ktos byl w takim związku?

Gość gość
Kocha ją...czy boi sie rozwodu?

Gość gość
Boi sie rozwodu i czy poradzi sobie dalej w zyciu. MOze żaluje,ze sie z nia ohajtał, ale wytrzyma. Ja tez bałabym sie zaczynac od nowa a tu ztyłu koszmar by mi robila była ,żona To najgorsze :)

Gość gość
gość dziś x Pełno takich małżeństw

Gość gość
Ale prędzej to ujdzie u faceta. Wy silniejsi fizycznie itd. Jakim cudem kobieta moze miec faceta pod pantoflem, ktory słucha jej na kazdym kroku?

Gość gość
Normalnie:D To kwestia siły charateru. Ja też jestem taką heterą, mąż w pracy stanowisko kierownicze,a w domu całkowicie się podporządkował.Nawet jego pieniądze wpływają na moje konto.

Gość gość
no tak..

Gość gość
a jak seks?

Gość gość
dostaje jak zasluzy:D