Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7funtów w UKa to jak 7zł w PL zrozumcie to wreszcie przygłupy

Polecane posty

Gość gość

wszytsko jest w UKa drozsze, wizyta u lekarza 50f wynajem kawalerki 700f (wszystko ponizej to niedogrzane nory bez centralnego heatingu lub z grzybem w łazience lub ciapatymi za scianą :D) jakosc tego zarcia tu w sklepach tragiczna, nie mozna dostac normalnego swiezego pieczywa , okropne

Gość gość
Bardziej koło 10 zł, takie przeliczanie jest bez sensu. UK to nie tylko Londyn, tam owszem, jest syf. Bo polactwo się zjechało. W innych częściach Anglii, gdzie jest czyściej rasowo i narodowościowo, jest spoko.

Gość gość
no dokladnie 7 funtow to 7 zl buahahaha :D

Gość gość
świeżego pieczywa nie możesz dostać? to gdzie ty mieszkasz??? czemu nie napiszesz, że litr benzyny kosztuje 1 funta a w Polsce 5 zł! i z jakiej racji płacisz 50f za wizytę u lekarza? nie jesteś ubezpieczony? a 700 f to ja płacę za 2 bed z dużym ogrodem - i jakoś nie mam grzyba w łazience

Gość gość
jakosc tego zarcia tu w sklepach tragiczna xxx taka sam jak w polskim tesco czy aldi ale to nie moja wina że nie stać cię na droższe jedzenie - może powinieneś pójść do pracy, co?

Gość gość
zarabiajac nawet te minimalne w pl i uk poza londynem... nie ma porownania w jakosci zycia i nie ma co porownywac :D a bingol aka troll wuefista ma nasrane we lbie :D

Gość gość
Idź lizać jaja facetom świnio.

Gość gość
Zryj kal pedale

Gość gość
Ile jesteście w stanie odłożyć, jako kto pracujecie, jak znaleźliście prace, dobrze znacie język? Dzieki :)

Gość gość
17 36 napisał to krystian cfel z piekarni na druga zmiane hahahahaha :d

Gość gość
Za 7 funtow na godzine nie da sie dobrze zyc w UK! A na poludniu to juz w ogole!

Gość gość
No i co z tego ze paliwo jest tak samo, ile kawalerek wynajmiesz w UKa za srednia UKowską pensje ? kilka razy mniej niz w PL ! w UKa zimno i bród a w polsce mamy piekna zime teraz ze sniegiem i mozna isc na sanki kulig a wy w tym UKa mozecie isc najwyzej nad smierdzącą tamize lub fish and chips bo wali tym olejem do smażenia w kazdej dzielnicy heheee

Gość gość
mleko mars 1l, 2x opakowanie jogurtow smarties (po 4 w jednej), paczka schabowych, woda mineralna, normalne mleko, mleko bez laktozy waniliowe, paczka Kellogs cheerio, chleb wiejski polski, 4 piwa guinnes, wino, surowka - okolo 19 f za mieszkanie (bez grzyba) place 700f miesiecznie do tego oplaty okolo 100f, w pirmarku moge kupic ciuchy za funta (czy tam jak wolisz za zlotowke) ja zarabiam 1200f moj maz 1700... nawet przy tak jednorazowym wydatku jak kupno tv (49 cal tv led 400f) gdyby takich wydatkow (oczywiscie nie tv :P ) bylo co miesiac, to chocby skaly sr.aly zostaje nam ponad 1k funtow ot tak. w pl ja zarabialam okol 2k zl moj maz 2100, oplaty za dom walsnosciowy + rachunki 900zl, na zarcie, zwykle bez szalenstw 3000... i albo starczalo na plaszcz dla mnie albo na buty dla meza... 7f nie rowna sie 7zl w pl ceny sa takie same jak tu, tylko nie wyplaty.

Gość gość
"na zarcie, zwykle bez szalenstw 3000" xxx Jak sie kawior kupuje to sie tyle wydaje :D normalny człowiek wydaje max kilka stówek wiec zmień sklep bogaczu :D

Gość gość
Wypierdalać do strefy szariatu wy kurwy z UK. Chętnie bym zobaczył jakimi burżujami tam jesteście 🖐️

Gość gość
bingol cwelu odrobiles juz lekcje na jutro? Bo matula czeka z pasem i zleje gola brudna obsrana dope jak znowu jedynke dostaniesz i znowu nie zdasz do piatej klasy podstawowki :D

Gość gość
Chetnie zobacze jakimi wy burzujami jestesvie w pl albo gnija w jakichs pustostanach i zbieraja na male piwo albo na blokowiskach pod klatka z kilkoma kumplami cale dnie i nawet w wigilie albo w spozywczaku pod blokiem pogaduszki przy tanim winku qrwaaaa dziekuje ze moglem wyjechac :D

Gość gość
Do 21 47, zamknij gebe cebulaku siedzacy w PL bo capi :D

Gość gość
Będziesz k***o wracał na kolanach jak ci spalą chatę :D

Gość gość
Hlehle teraz blokersi maja przeje\bke bo mroz nie z tej ziemi a u nas w east midlands 5 stopni :) to samo w lato, upaly nie do zniesienia w polaczkowie 60 stopni w sloncu w sierpniu 2015 buahahaha a u nas 20 chlodek i ok, i to jest piekne, piekne zarobki, poekna pogoda, piekna okolica, piekne kobiety glownie azjatki ma miescie a w pl same babcie, spoko sasiedzi, a w pl gnijcie w tym mrozie albo upale za psie pieniadze, i tylko pozostaje wam poszczekac na inne kraje w necie bo wam nieudacznicy nie wyszlo i musoeliscie wracac do tej patologii a ja jestem w ch/uj szczesliwy i dziekuje ci UK za to :)

Gość gość
Nigdy nie wroce, wole byc bezdomnym w UK niz bogaczem w pl

Gość gość
Tylko szkoda że Brytyjczycy tak nie lubią Polaków, a oni tam lgną jak muchy do g****a.Zero godności osobistej. PS. Ile dostajesz zasiłku?? :D

Gość gość
Mieszkalem z brytyjczykami i zawsze byli bardziej niz ok, na pewno bardziej ok niz falszywe polaczki z kilkoma wyjatkami. A co do benefitow to nie wzialem jeszcze ani pensa i raczej sie na to nie zanosi bo robota stabilna i kilka awansow w ostatnich kilku miesiacach :) tak woem to moje marzenie :D

Gość gość
mina debila ktory zalozyl temat a chwile pozniej przeczytal ze za 7 zl nie kupi 7 litrow benzyny musiala byc bezcenna :D

Gość gość
Do 22:07, nie wziałes bo nie dla pasa kiełbasa, po drugie nie zycze sobie zebys bral z moich podatków ktore ciezko place do councilu cebulaczku, gnijcie sobie w tym waszym polandeszu z minusowymi temperaturami , w uk teraz +6 i mi deportacja nie grozi bo jestem juz kwalifikowanym rezydentem ha ha ha

Gość gość
Do ćwoka z 22:27, paliwem sie nie nażresz gołodupcu :D to ze ty zarabiałeś w PL 7zł to twój problem , ja tyle w 10min zarabiam , gnij sobie w tym twoim obskurnym londynie heueh

Gość gość
Tak samo jak nie kupi dobrego piwa za 1zl, czy fajek za 7zl czy innych gowien za 1zl czy sprzetu elektronicznego czy praktycznie wszystkiego za 6x taniej. Jasne, wynajem mieszkania np jest drozszy o troche ale jednak jak zarabiasz funty to tanioszka tym bardziej z partnerka ktora moze zarabiac nawet ta minimalna... tak wiec trollu nedzny pocieszajacy sie ze mamy w UK gorzej niz ty w PL... :D lecz sie przyglupie i ogarnij temat zanim zaczniesz cos pisac a nie zaslepiony nienawiscia bzdury wypisujesz, ale na szczescie sa tacy jak ja co cie na ziemie sprowadza a i tez dzieki za chwile rozrywki :D

Gość gość
To nie koncert zyczen frajerze :D taaa ja w pl a ty w uk bingolu :D ale tylko tu na kafe :)

Gość gość
Powtarza frajerzyna teksty z moich postow buahaha a w programiku IP FORUM CHECKER widac jak na dloni skad frajer pisze :) sprawdzcie sami kto gdzie jest :)

Gość gość
Sprawdziłem. Mieszkasz w k***idołku 🖐️