Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7funtów w UKa to jak 7zł w PL zrozumcie to wreszcie przygłupy

Polecane posty

Gość gość
Ok nara zyj w swoim swiecie fantazji :)

Gość gość
23:05 gufno sprawdziłeś cebulaku, nie ma takiego programu debilu :D :D :D gnij sobie w tym waszym sypiacym sie polandeszu :D

Gość gość
Jak tak narzekasz na brak dobrego chleba, to zajrzyj do małych niepozornych piekarni - ale nie takich gdzie bochenek waciaka będzie za 1 czy 1,5 funta, ale mały ciężki prawdziwy chlebek za 2-2,50. albo PIECZ SOBIE SAM. ja piekę chleb od 2 lat. trzy, czasem cztery razy w tygodniu dla mnie i rodziny. Żadna wielka sztuka, trzeba się nauczyć, przetestować przepisy, kupić DOBRE mąki i jedziemy. pół godziny temu wyjęłam z piekarnika piękny aromatyczny bochenek chleba pszenno-żytnio-owsianego z orzechami laskowymi...

Gość gość
taaak piecz sobie sam, benzyne tez sobie tez rób sam, wode tez rób sam z deszczówki...i co jeszcze....co za pajac :D , nie mam czasu na takie rzeczy

Gość gość
Ja jeżdżę na gazie śmiecie i płace 1,6 złocisza. Stać mnie na podróże po całej Europie samochodem. Nie muszę ciulac na jakas tania, benadziejna wycieczkę na Majorka, tak jak Wy śmiecie. Kocham cie PL. Dobrze, że pogonilas tych nieudaczników .

Gość gość
01:28 -> stac cie co najwyzej na bałtyk czubku gnijący w PL haha, zerem byłeś w UKa to uciekłeś do PL z podkulonym ogonem , gnijcie w tym waszym zimnym bolszewickim i pisowskim kraiku , prawdziwy emigrant siedzi w UKa i leje na polaczkowo :D

Gość gość
Prawdziwy emigrant juz uciekl z tego islamskiego syfu jakim jest anglia 🖐️

Gość gość
Chyba 7zl to jak 1f :D

Gość gość
Znam dziewczyne, ktora zarabia 15f na godzine brutto w Londynie i tez narzeka...7f to bardzo malo, dla Londynu tzw.london living wage wynosi obecnie ponad 10f/godz i to jest minimum, zeby sie w ogole utrzymac, no ale uk to nie tylko Londyn

Gość waluta nie warta
Polska waluta jest hooja warta, bo jest manipulowana na niekorzyść PL, a gdyby osrusy przestali wysyłać kase do PL to by PLN spadło na pysk czyli tam gdzie ma być a to minimum 10PLN za £1

Gość gość
Buehehhe cwelu to wasz funt spada na pysk:D kiedys byl 7zł a teraz juz 4zł a za rok bedzie po 2zł bo PL potęznieje. Czy chcesz tego czy nie leszczu:)