Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was przegral zycie? jakie decyzje i bledy zawazyly na Waszym nedznym losie

Polecane posty

Gość gość

Kto z Was przegral zycie? jakie decyzje i bledy zawazyly na Waszym nedznym losie

Gość gość
zapraszam przegrywow do dyskusji

Gość gość
to może sam/a/ zacznij? dlaczego jesteś przegrywem?

Gość gość
nie chcialem byc fagasem kobiet i im znosic darów, dlatego zrobiły ze mnie głąba

Gość gość
decyzje i błędy? oj chłopcze.... rodzisz się z określonym zdrowiem, urodą, inteligencją, talentami, w określonej rodzinie, kraju - i od tego zależy twoja późniejsza sytuacja, czasami zdarza się że ktoś kto od losu dostał wiele się obsunie, ale prawie nigdy nie zdarza się że ktoś kto od losu dostał mało się wydźwignie, to jest jak wyrok, a twoje decyzje są ograniczone twoją inteligencją, zdolnościami i środowiskiem w jakim jesteś, tak naprawdę to jest jak jazda pociągiem, nie trzymasz kierownicy i nie masz za wielkiego pola manewru

Gość gość
kobiety mówią ze piekny to gej, wiec trzeba sie urodzic brzydkim

Gość gość
Ja co prawda przegrywem nie jestem ale kilka decyzji było bledem. Strasznie dużo czasu mi zajęło odwracanie wszystkiego - poszedłem na źle studia (ale szybko się zaorienyowalem ) i po części naprawione ten błąd - wróciłem z zagranicy gdzie pracowałem ( chociaż sam nie wiem czy to był blad) - ozenilem się ( to był blad) - zamieniłam mieszkanie na dom ( to był blad)

Gość gość
ja w zyciu nic nie robilem, tkwie do trj pory w swoim pokoju