Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o związek różnica w doświadczeniu a wymagania

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Czy będąc prawiczkiem po 30 mam prawo wymagać by dziewczyna była mi wierna czy powinienem cieszyć się, że dostałem w ogóle szansę? Ona ma 30 lat i miała bardzo dużo partnerów seksualnych a na imprezy chce chodzić sama i nie raz widziałem, że daje się dotykać innym w miejsca intymne itp. Jak wcześniej: Czy mam prawo wymagać wierności i szacunku? Boję się, że powie, że jestem prawiczkiem i nie mam nic do powiedzenia:(

Gość gość
Ale zaraz zaraz. Była w związku jak dawała się dotykać?

Gość gość
Jesteście razem? Dała się dotykać, będąc już z Tobą w związku? To, czy jesteś prawiczkiem, czy nie, nie ma nic do rzeczy, będąc w związku masz prawo wymagać(choć powinno to być oczywiste, nie licząc tzw otwartych związków), wierności od swojej partnerki.

Gość gość
gość dziś Ale zaraz zaraz. Była w związku jak dawała się dotykać? x Tak będąc ze mną. nie tylko dawała się dotykać ale i sama dotykała. v gość dziś Jesteście razem? Dała się dotykać, będąc już z Tobą w związku? To, czy jesteś prawiczkiem, czy nie, nie ma nic do rzeczy, będąc w związku masz prawo wymagać(choć powinno to być oczywiste, nie licząc tzw otwartych związków), wierności od swojej partnerki. x Jesteśmy razem. Tak będąc ze mną w związku. Ciężko znaleźć kobietę, która zaakceptuje brak doświadczenia szczególnie w takim wieku.

Gość gość
Skoro ona się tak zachowuje, to to niczego dobrego nie wróży.