Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można czuć wyprostowaną rączkę dziecka będąc w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kobietki. Mam nietypowe pytanie. Czy któraś z Was czuła może kiedykolwiek jakby wyprostowaną rączkę, nóżkę dziecka w brzuchu? Jestem w 27tc i czasami się tak zdarzy, że przy podnoszeniu się, zginaniu tułowia przez chwilę czuję jakby patyczek w brzuchu. Jakby była to wyprostowana rączka albo nóżka. Dziwne uczucie. Czy to możliwe? Nie dzieje się tak tylko z jednej strony brzucha, ale już w paru miejscach. Jakby niunia akurat miała rozciągniętą np. rękę. Tylko czy to możliwe

Gość gość
W 27 tygodniu dziecko jest już dość duże, nie wiem czy ma na tyle dużo miejsca by prostować kończyny :-)

Gość anaanaanaana
Ja też tak miałam. Czułam jakby mała się ,,wyprostowała".Uczucie bardzo dziwne i niepokojące. Pojechaliśmy do szpitala ale pielęgniarka uspokoiła mnie i delikatnie przesunęła małą w moim brzuszku. Jeśli masz jakieś wątpliwości i jesteś zaniepokojona to możesz jechać do szpitala i się upewnić.Pozdrawiam.

Gość gość
To może to kolanko, albo łokieć? :D Nie wiem jak to dokładnie opisać, ale czuję normalnie kanciastą kostkę :D

Gość gość
Moja córka prostowała nogi, tak że z boku było widać wyraźne, stożkowate wybrzuszenie. Ból wtedy był okropny, że aż lekko popychając zmuszałam ją do ponownego ich zgięcia.

Gość gość
cptoQJfnBUWNYH3pCDON8DRq