Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowa28

Brak oswiadczyn...

Polecane posty

Gość gość
Ja też jestem po 30tce i mój mi się oświadczył po miesiącu jak razem zamieszkaliśmy po 2 latach związku.

No jeśli myślicie tylko o dziurze do bzykania gdy kobieta nie jest zaręczona to gratulacje!Po zaręczynach w takim razie się już ze sobą nie sypiacie,sypiacie więcej bo macie na palcu błyskotkę czy za prezenty?To poszukajcie sobie sponsora.Poza tym baby co tak piszą muszą mieć dupę wołową w łóżku skoro dla nich to takie poświęcenie.Ja uwielbiam seks ze swoim mężczyzną i nie zmieni tego ani pierścionek ani obrączka.Ale co Wy tam wiecie!

Gość gość
" Gusia Esti dziś No jeśli myślicie tylko o dziurze do bzykania gdy kobieta nie jest zaręczona to gratulacje!Po zaręczynach w takim razie się już ze sobą nie sypiacie,sypiacie więcej bo macie na palcu błyskotkę czy za prezenty?To poszukajcie sobie sponsora.Poza tym baby co tak piszą muszą mieć d**ę wołową w łóżku skoro dla nich to takie poświęcenie.Ja uwielbiam seks ze swoim mężczyzną i nie zmieni tego ani pierścionek ani obrączka.Ale co Wy tam wiecie! " X Taka jesteś pewna, że uwielbia? To czemu się z tobą nie ożenił ani nie zamierza? :D

Gość gość
Gusia Esti, może dla Ciebie zaręczyny i ślub nie mają żadnego znaczenia, ale dla wielu kobiet jest inaczej. Że tak zapytam z ciekawości, jesteś katoliczką?

Gość gość
a co ma do tego katolicyzm? ja nie jestem katoliczką, nie chodzę do kościoła, ale na ślubie mi zależy, oczywiście tylko cywilny, źle bym sie czula jako konkubina

Gość gość
" gość dziś a co ma do tego katolicyzm? ja nie jestem katoliczką, nie chodzę do kościoła, ale na ślubie mi zależy, oczywiście tylko cywilny, źle bym sie czula jako konkubina " X Mówimy o prawdziwych, praktykujących katoliczkach, a nie takich pseudowierzących jak ty. Dla prawdziwej katoliczki życie i uprawianie seksu z mężczyzną bez ślubu to grzech i poniżenie.

Gość gość
Mówimy o prawdziwych, praktykujących katoliczkach, a nie takich pseudowierzących jak ty. Dla prawdziwej katoliczki życie i uprawianie seksu z mężczyzną bez ślubu to grzech i poniżenie. xx A co ma do tego wiara? Dla szanującej się kobiety życie i uprawianie seksu bez ślubu to poniżenie Mowa tu o ślubie cywilnym po zawarciu którego stajesz się żoną a nie o szopce w kościółku na wsi

Gość gość
nie znam ani jednej mężatki, która zamieszkała z facetem bez ślubu i oświadczyn. wszystkie te, co zgodziły się na wspólne mieszkanie z chłopakiem do dziś są konkubinami.

Gość gość
Dla prawdziwej katoliczki życie i uprawianie seksu z mężczyzną bez ślubu to grzech i poniżenie. xxx Czyli co, mam czekać z seksem do ślubu, a po ślubie się okaże że facet to jakiś zboczeniec, wymaga anala i lubi spuszczać się na twarz? chyba lepiej się sprawdzić przed ślubem czy nie ma sie do czynienia ze zbokiem i jak się zachowuje w łóżku. Zresztą to czekanie z seksem do ślubu jest dobre dla 20 latków a nie dla 30 latków; dopisze jeszcze że byłam z chłopakiem 3 lata bez seksu i mi się nie oświadczył, więc ile można czekać. Często jest też tak, że para nie ma mieszkania, nie moga razem zamieszkać, a więc nie biorą ślubu i co mają czekać z sexem 5 lat aż się dorobią własnego lokum? bo dopiero wtedy chcą wziąc ślub.

Gość gość
A co tu ma seks do rzeczy? Kazdy powinien uprawiac seks tak jak ma na to ochote i kiedy ma na to ochote o ile nie wyrzadza krzywdy innym. Jezeli uprawiasz seks w zgodzie ze sama soba to zawsze masz fajnie i nigdy niczego nie zalujesz :) Seks nie jest dobry czy zly, skromny czy wyuzdany, seks jest jedynie przyjemny badz nie bardzo :) Natomiast tu jest mowa o oswiadczynach. Nie ma sensu dyskutowac po co te oswiadczyny. Autorka chce tych oswiadczyn i chce slubu. Problem jest w tym, ze tych oswiadczyn jednak nie ma i ona zaczyna sie tym martwic i myslec gdzie ja to prowadzi. To tak gdyby powiedzmy moim celem byl awans w pracy, jest na to odpowiedni moment i...nic. Firma chce zebym wykonywala dodatkowe obowiazki ale awansu dac nie chce. A dookola jeszcze rozni najmadrzejsi zaczynaja mnie przekonywac ze ten awans w ogole mi nie potrzebny i an co Ci to? Przeciez mozesz pracowac i bez awansu.

Gość gość
Gusia, zaloguj się.

Gość gość
"Czyli co, mam czekać z seksem do ślubu, a po ślubie się okaże że facet to jakiś zboczeniec, wymaga anala i lubi spuszczać się na twarz? chyba lepiej się sprawdzić przed ślubem czy nie ma sie do czynienia ze zbokiem i jak się zachowuje w łóżku. Zresztą to czekanie z seksem do ślubu jest dobre dla 20 latków a nie dla 30 latków" X Tak ci nawciskał twój konkubent? :P

Gość gość
Up

Gość gość
Kobiety w tych czasach się nie szanują, więc nie należy im się oświadczać.