Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak pojechał do innej :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim,lecz on wyjechał do pracy do Niemiec. Z resztą wyjeżdżał juz parę razy,kocham go. Lecz zanim mnie poznał strasznie pokochał pewna dziewczynę,starał się z tego co wiem pożyczal pieniądze i kupował jej bransoletki naszyjniki itp jak jeszcze byliśmy tylko znajomymi zwierzyl mi się ze nikogo tak nie pokocha jak jej, nie raz za nią płakał. Potem jak byliśmy już razem zwierzyl się ze zapłakal za nią. Ma ja na fb niedawno pisał że chciałby się pogodzic itp. Napisał mi ze zadzwoniła do niego i prosiła o spotkanie. Pojechał do niej specjalnie jakieś 50 km(ale jednak pojechał, chodź mówił ze z nią wszytko skończone) ona zaczęła go przepraszać a ten ze nie chce tego wspominać ze dlaczego go wodzila jak przecież gdy on się o nią starał to ona miała chłopaka i takie tam. Napisał mi to. Mówił ze teraz siedzi w parku i płacze ale niby nie za nią(to niby za kim? Za kłótnia no raczej nie) napisałam mu ze musze lecieć i tyle. Dzwonił do mnie dwa razy i pisał smsy ze chce pogadać itp. Nie wiem, sama nie wiem co mam o tym sądzić. dręczy mnie ze jednak pojechał do niej i teraz płacze no bo k***a za czym może teraz płakać. Niby do niej nic nie czuje. Proszę pomóżcie. Ja przesadzam czy jak? Co mam robić? Mamy po 26 i 25 lat. Błagam pomóżcie :(

Gość gość
Ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu. On zawsze będzie o niej myślał, a kiedyś jak między Wami się pogorszy - nie życzę tego absolutnie, ale to jest życie, więc różnie może być - to poleci do niej. Nie będziesz miała spokoju, bo zawsze z tyłu głowy będziesz miała obawę, czy oni się nie spotykają itp.

Gość gość
Po co związałaś się z facetem, które mentalnei jest jeszcze w związku z poprzednią?

Gość gość
Mówił ze z nią skończone ze ona się dla niego nie liczy i takie tam :( teraz ciągle wydzwania. Nie wiem naprawdę co mam robić...

Gość
Odpuść!!! :O:O:O

Gość gość
Porozmawiaj z nim na poważnie wytłumacz że chcesz być pewna jego uczuć nie wybierze Ty czy ona jesli wybierze Cię nawet bez zastanowienia to macie szanse na przetrwanie bo to jest stest waszej miłości czy dacie rade jeśli jego kochasz to spotkaj się z nim

Gość gość
Niech wybierze