Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kapsułki Perlux. Opinie?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam 3 rodzaje do bieli, czerni i koloru i powiem, że moim zdaniem szału nie ma... Dodatkowo mam twardą wodę i nie opłaca mi się ich kupować, lepiej sprawdza się proszek i kapsułki Ariel 3w1. :P A wasze opinie jakie są? Co sądzicie o proszku E? U mnie się sprawdza póki co ładnie. :)

Gość gość
Aha i jeszcze jedno... Kupiłam też proszek Persil do białego, jakieś opinie? Póki co mam jeszcze pare kapsułek i poczekam z tym produktem. :)

Gość gość
Bardzo ładnie pachną ale w niczym innym różnicy nie widze

Gość gość
Co do zapachu popieram nie trzeba nawet płukać ale u mnie np. nie dopierają skarpetek. :P

Gość gość
Jak masz twardą wodę to żadne kapsułki nie pomogą bo się zdecydowanie słabiej pienią. Najlepiej porządnie zmiękczyć wodę w domu aby pozbyć się tego problemu.

Gość Antek Młynarski
Dokładnie. Najlepiej zmiękczyć wodę w całym domu. Wtedy nie będzie problemów ani z praniem ani z pienieniem. Pozdrawiam

Gość gość
a jak mam zmiękczyć wodę w całym domu cipcio?

Gość Yolooo
Cipcią jesteś bo nie wiem podstawowych rzeczy o uzdatnianiu wody. Jak zapewne wiesz żyjemy w XXI wieku i trochę świat poszedł naprzód. Ludzkość dorobiła się już takich urządzeń jak zmiękczacz wody, który może zmiękczyć wodę właśnie w całym domu. Wystarczy poszukać w sieci, masz tego całą masę. Pozdro :)

Gość gość
Ja używam niemieckiego proszku super dopiera ciuchy, używałam tez żelu do prania persil zielony rewelacja i z zapachem i z dopieraniem a kapsułki perlux miałam próbki i nie kupię tego pranie smierdzialo jakbym wyprala w kostce WC i nie dopralo plam, proszek E używałam i jest tanimi dobry