Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PLASTRY NA BLIZNY

Polecane posty

Gość gość

hej :) będę bardzo wdzięczna za pomoc :) chodzi mi o plastry na blizny. Czy ktoś może mi powiedzieć czy działają one na bliznę po oparzeniu która ma już 4 lata ? Czy polecacie jakieś inne dobre produkty na blizny ?

Gość gość
Nic nie działa. NIC! Nie słuchaj innych bo nic takiego nie działa.Nie jest możliwe żeby działało. Nie wydawaj pieniędzy w błoto. Odkładaj na zabieg laserowy bo tylko TO może pomóc albo wyeliminować bliznę.

Gość gość
Zgadzam się, niestety te plastry niewiele dają. Jedyna skuteczna metoda będzie laser frakcyjny. Miałam brzydka bliznę po cesarce i tez próbowałam wszystkiego, ale nic nie zadziałało, niepotrzebnie wydawałam pieniądze. Polecam w Warszawie dr. Bliżanowską - z pewnością coś Ci doradzi.

Gość gość
Mojej siostrze na blizny pomogły zabiegi z kwasem TCA, które miała robione w gabinecie Beauty Premium w Poznaniu. Podobno bardzo ważne jakiej firmy jest kwas i ile warstw jest nakładane. Nie każdy wie jak to wykonać, dlatego trzeba wybierać sprawdzone gabinety. Miała blizny na ramionach, bo kiedyś wpadła w krzaki i strasznie się poraniła. Teraz blizny są prawie niezauważalne. Od razu mówię, że po tych zabiegach bardzo mocno schodzi skóra.