Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzę, że nikt już nie odpowiada na posty misia1, wszyscy na niego leją

Polecane posty

Gość gość

Już nikt go nie traktuje poważnie. Jedynie on sam sobie może czasem na coś odpowie, a tak to szkoda się ludziom z debilem użerać.

Prawdziwym debilem jest ktoś, kto zakłada temat, by napisać, że ktoś inny go nie interesuje :P :P :P.

Gość gość
misio 1, no dokładnie. Ja nie mam nic do misio1 . Nie znam go ale lubię czytać jego odpisy. A że gimbaza nie rozumie z braku edukcji.....to nic nowego.

Gość gość
Edukcji? Chodziło ci o edukację? Czy dedukcje? Widać u ciebie bardzo wysokie wykształcenie, adekwatne do wpisów misia. Może dlatego tak go rozumiesz, i się z nim identyfikujesz.

Za to Tobie, żadne wykształcenie, w rozwoju inteligencji i spostrzegawczości nie pomoże :(. x Średnio rozgarnięty gimnazjalista, domyśli się brakującej literki :). Widać, że Twoje wykształcenie, w tym tylko przeszkadza :P.

Gość gość
Wolę lepić bałwana,ale fajny śnieg i na narty sobię pojadę i deskę,a wy sobie tu siedźcie i plujcie jadem jak ta wredna kobra z Nat Geo Wild:-P

Gość gość
A my będziemy mieć kangura w domu:-D

Ja od dwóch godzin, zwalczam w sobie lenia, by wreszcie wyjść i z tego śniegu samochód odkopać :(.