Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona a mloda dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam ogromny problem. Ciągnie sie za mną od ponad roku . Z zona nam sie nie układa. Jestesmy 15lat po ślubie. Ja mam 42 lata a ona 40, od tego czasu (ponad roku ) jest tragedia. Ona mnie totalnie olewa. Robi tylko swoje obowiązki a moje przyjemnosci sie nie liczą . Niewiem czy to jakiś uraz do mnie bo nic złego nie robię wręcz przeciwnie ale juz z nią nie moge wytrzymać. Dzieci nie mamy bo jest bezpłodna. Poznałem w pracy dziewczynę która jest bardzo mloda ma 24 lata ale wykazuje mną zainteresowanie. Ewidentnie snuje aluzje zeby gdzieś wyjść itp . Nie rozumiem troxhe jej zachowania wikłać sie w taka znajomość ze mną bo wyglada na taka co moze miec każdego i jest porzadna wiec lecenie na kasę to nie w jej stylu . Przez desperacje z malzonka mam sie ochotę umówić z ta dziewczyna koledzy również mi to doradzają. Jak waszym zdaniem powinnem zrobić? Proszę o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich nieszczęśliwych malzonkow

Gość gość
Ale ze co że Ci zona nie daje czy o co chodzi?

Gość gość
Nie chce sie wywyższać ale jestem przystojnym facetem i przede wszystkim o siebie dbam.

Gość gość
To tez. O seks zaczalbym juz musiec prosić rok wczesniej i by ulegla od niechcenia.

Gość Kasiutka3
Jestem żoną z 10 letnim stażem, mam trójkę dzieci i nie chcę bzykać się z mężem.. Od 4 miesięcy nie robilidmśmy tego, mówię mu żeby sobie kogoś znalazł, bo ja niestety nie mam ochoty się z nim bzykać... Także chłopie, korzystaj z życia, umawiaj się z tą laseczką i odżyj jako mężczyzna! Żona prawdopodobnie marzy o seksie z kimś innym niż z Tobą! Więc daj jej też możliwość uwolnienia się od Ciebie ;) co nie znaczy, że macie się rozwodzić ;€

Gość gość
Pewnie kase masz to ta niby porzadna 24 latka na Ciebie leci. Hehe. jak leci to korzystaj.

Gość
Nie słuchaj ich. :P Ja też mam 20 lat a często podobają mi się faceci w wieku 30-35 lat. ;) Chociaż nie wiem czy to dobrze...

A ty dbasz o potrzeby zony zabierasz na randki podtrzymujesz ogien miedzy wami czy traktujesz ja tylko jako kucharke sprzataczke?

Gość gość
Akurat kasę mam i to jak lodu ale na żadne sponsoringi sie nie zgadzam. Wiec znów nie wydaje mi sie taka malolata marnowalaby zycie żeby miec troche kasy ...

Ja mam 28 lat, zawsze miałam powodzenie u facetów... A teraz co, jestem martwa jako kobieta, moj facet mnie nie pociąga wcale, a drżę na samą myśl o jakimś fajnym ciachu ;) no ale nie zdradzę męża, nie zrobię mu tego i dzieciom... Ale gdyby on sobie kogoś znalazl (a nie chce skubany), to bym odetchnęła...

Gość gość
Pisze wlasnie ze dbam i to bardzo. Niestety na randki wychodzić nie chce i nigdzie ze mną nie wychodzi!

Gość gość
Kasiutka3- marnujesz młodość.

Gość
Ludzie zawsze myślą tylko o kasie.:O A może jest zadbany,atrakcyjny, męski-w przeciwieństwie do większości rówieśników?? Może po prostu jej imponuje, czułaby się przy takim mężczyźnie bezpiecznie?:) Albo po prostu jej się spodobał i jego wiek nie ma dla niej znacznia...

Wiem, ale nie zrobię tego dzieciom.. Ojcem jest dobrym... Dzieci go kochają... Ale się rozciapciał trochę... A ja potrzebuję faceta! A nie flaków z olejem :/

Gość
kasiutka3 dziś A teraz Ci przeszło? :P;)

Gość gość
Good Girl gone nad dziękuję. Twoja opinia sie dla mnie liczy najbardziej bo jestes dziewczyna w podobnym wieku. :) powinienem myślisz zaryzykować z mlodsza?

Goog girl dobrze mówi! Polać jej! ;) Autorze tego postu działaj! Zobaczysz, jak fajnie jest się bzykać jak szalony królik

Gość gość
Masz kase wiec stajesz sie duzo bardziej atrakcyjny w oczach takiej 24 latki. Wiesz mi ona porzadna nie jest. I nie zmarnuje sobie z Toba zycia. Po prostu ona chce sie zabawic. Chce byc adorowana-wjazdy, randkiw drogich restaracjach i zakupy. Czyli liczy na sponsring w zamina za sex. Czysty uklad zakochana to ona w Tobie nie jest. daj sie dziewczynie zabawic. po prostu znudzili jej sie kolesie w jej wieku co na randke zabierali ja do macdonalda.

Gość gość
Dzieci z tata zawsze kontakt utrzymywać mogą.a myślisz ze to sie na nich nie odbija jak widza brak takiej miłości miedzy wami?

Gość gość
Jakbys nie mial kasy i prezentiwal sie jak zul spod budki z piewem to nawet by na Ciebie nie spojrzala.

Gość gość
A zapomniałem dodać -ona nie wie ze jestem krasiasty ... Hehe :)

Gość
Co do autora to wszystko było by ok gdyby nie żona.;) Moim zdaniem, albo spróbuj naprawić wasz związek, albo się rozstań i wtedy spotykaj się z kim chcesz...:) Macie dzieci?

Gość gość
A ja właśnie zostawiłem żonę i mamy dziecko i dla młodej zaryzykowalem i teraz jestesmy szczęśliwi wiem co znaczy seks z miłości i pożądanie...:) i ta jej spontaniczność. Nigdy tej decyzji nie pozaluje. A cora uwielbia moja nowa żonę :) i nikt nie ma problemu. Byla sie z tym pogodzila bo soe tego spodziewala.

Gość gość
Ile ja bym dal zeby taka mloda chociarz jedna na mnie poleciała :( od razu bym brak ja za dziewczynę żonę i sie nie zastanawial. I ta zazdrość w oczach kolegów :) :)

Gość
gość dziś idiota!:O nie wrzucaj wszystkich dziewczyn do jednego worka z d/z/i/w/k/a/m/i.:O Spotykałam się ze starszym i mogę powiedzieć ze jak dotąd byłam w nim najbardziej zakochana-bardziej niż w pierwszym chłopaku. Wcale nie chciałam prezentów-szczegónie jeśli to nie były drobiazgi bo czułam się skrępowana... A i mam taką zasadę że każdy płaci za siebie.:) Mamy równouprawnienie.;) Wyjątkiem było oczywiście to że nie płaciłam kiedy robił mi jakąś niespodziankę i gdzieś zabierał, ale ja też to robiłam. ;) Czasem chodził ze mną na zakupy, ale tylko w roli doradcy...;)