Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona a mloda dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
A ja właśnie zostawiłem żonę i mamy dziecko i dla młodej zaryzykowalem i teraz jestesmy szczęśliwi wiem co znaczy seks z miłości i pożądanie... i ta jej spontaniczność. Nigdy tej decyzji nie pozaluje. A cora uwielbia moja nowa żonę i nikt nie ma problemu. Byla sie z tym pogodzila bo soe tego spodziewala. xx Tak jasne przygłupia kochanico pozostały ci tylko żałosne marzenia, które każdego dnia wylewasz na kafe :D

Gość gość
Widze , ze zdania sa podzielone , ale ja naprawde widze , że jej o kasę nie chodzi , bo sama dobrze zarabia i nie potrzebuje sponsora . Moze gadyby mi sie z żoną dobrze ukladalo bym nie myślał o tamtej . Kumple mówia żebym korzystał bo okazja sama wpada mi w rece .

Gość gość
Tak to jest jak ludzie, którzy się pobierają tak naprawdę się nie kochają.

Gość gość
Kochalem ja ale ona mnie od siebie odrzucać zaczyna. Nie można z nią normalnie pożyć. Tragedia jakas.

Gość
Kochałeś?? Czyli już nie kochasz?? Trochę szkoda mi jednak tej kobiety bo to ona zostanie sama-bez faceta, dzieci. Opisałam jak to wyglądało u mnie, ale on nie miał żony, dzieci. Gdyby miał to na pewno bym się nie zdecydowała.:)

Gość gość
A jej mnie nie szkoda? Jak takie rzeczy robi?

Gość gość
Decyzja podjęta. Frajerem nie jestem odchodzę do mlodszej. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Gość
To Twoja decyzją, chociaż chyba łatwo się poddałeś...

Gość gość
latwo sprawdzic czy nie leci na kase. Powiedz jej od samego poczatku, ze z zona sie nie rozwiedziesz ze wzgledow finansowych ale mozecie byc razem tak czysiak :-D Dodaj, ze w razie czego macie taki pisemny uklad z zona, ze w razie czego ona dostaje wszystko. Szybko sie dwoiesz czy dziewczyna na kase nie leci :)

Gość gość
up