Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bedziemy miec trojkacik z kobieta...obawy

Polecane posty

Gość gość

Nie powiem mojemu mężowi,ze mam obawy bo namawiałam go na to kilka miesięcy, nie chce żeby się zniechęcił. Ale kiedy juz znaleźliśmy te dziewczynę, zaczęłam mieć obawy. Moze pomoglibyście mi zlikwidować? Boje się, ze sex z nią spodoba mu się bardziej, ze będzie dużo o niej myślał, chcial sie spotkać sam, a jak się zauroczy? Ta dziewczyna jest piękna, ma cudowne ciało. Bardzo nam się podoba. A jak ona będzie ciasniejsza? ...

Gość gość
To po cholerę wymyślasz takie rzeczy?

Gość gość
To są tylko obawy, a naprawde mam na to ochotę

Gość gość
Jak się postarasz i będziesz lepsza od tej dziewczyny to nic się nie stanie. Mąż będzie zadowolony i będzie ok. Powtórka co jakiś czas zalecana.

Gość gość
Napewno twojemu z nia sie bardziej spodoba bo to swieze cialo bedzie ktorego tak nie zna i inny sex,licz sie z rozwodem

Gość gość
Co za patologia.Ludziom się w d u p a c h poprzewracalo.Zycze Ci żeby Twój mężulek się w niej zakochal i kopnal cie w zadek.Moze wtedy odechce Ci się jakiś p/o/p/i/e/p/r/z/o/n/y/c/h eksperymentow.Co za ludzie.

Gość gość
Albo zacznie zdradzać z takimi pięknymi, mlodymi. Ale macie pomysły.

Gość gość
Widac ze sie soba znudziliscie. Ja nie chcialabym i nie pozwolilabym na trojkat. Moj facet tak samo. Jedno nie mogloby patrzec jak to drugie jest dotykane czy pieszczone przez inna osobe. A skoro trojkat to czemu wybraliscie kobiete a nie mezczyzne?

Gość gość
No ale mi tez się przeciez spodoba. Rozumiem, to normalne. .

Gość gość
Nie znudzilismy sie sobą, mamy dopiero po 24lata, wiec ja jestem jeszcze piekna i mloda tak samo jak ta druga :P To jest moja fantazja erotyczna od dłuższego czasu. Chcielibyśmy ja spełnić póki jestesmy młodzi i mamy na to ochotę. Ja chciałam dziewczynę

Gość przegość
Czy ty jesteś z nim z powodu jego penisa? Bo wygląda na to ze uważasz że on jest z tobą tylko z powodu seksu. Zapewniam cię ze tak nie jest. Miłość jest ponad seks. Jeśli jest między wami dobrze to udany seks tylko to pogłębi. Zapewniam cię że na świecie są miliony ciaśniejszych z większymi cyframi. Jakoś nie biega i nie szuka lepszej wiec chyba mu nie chodzi o inne twoje zalety. Oczywiście jeśli facet jest niestabilny uczuciowe to ryzyko zawsze jest. Sama musisz je ocenić.

Gość przegość
Oczywiście miało być "chodzi mu o inne zalety"

Gość gość
11:25 dziękuję Ci, właśnie oto mi chodziło :) juz mi lepiej :)

Gość gość
Jak ja lubię tych agresywno-wulgarnych macierewiczowych, kaczych i rydzykowych moralistów.

Gość gość
Ja tez..

Gość gość
Ktos jeszcze cos powie?:)

Gość gość
a jak znaleźliście chętną dziewczynę do trójkąta?

Gość gość
Nie mam nic do trójkąty ale takie pomysły są dobre dla par z długim stażem które potrzebują faktycznie urozmaicenia bo są ze sobą długo. Wy jesteście ze sobą pewnie chwile i sami nawet dobrze się nie znacie. Jak chcecie urozmaicić to kupcie sobie jakieś fajne zabawki lub gadżety erotyczne .

Temat trójkąta jest bardzo ciekawy... muszę przyznać, że zazdroszczę twojemu mężowi takiej żony. Obawy jak najbardziej są uzasadnione, ale tak jak przedmówcy napisali (szczególnie przegość), miłość spaja go z tobą, a nie sam seks. Jeśli przewidujesz, że to nie jest jednorazowy numer, to tym bardziej koleś nie powinien mieć głupich pomysłów. To jest kwestia jaki on jest i jak mocne macie fundamenty waszego związku... Inna sprawa, że jeśli zdarzyłoby mu się zachcieć czegoś więcej, i to bez twojej wiedzy i zgody, to oznaczałoby, że macie jakieś ukryte problemy w waszym związku... Jeśli takich nie ma, to trójkąt powinien być bezpieczny, nawet jak laska jest nieziemsko ładna.

Gość gość
Tak, znaleźliśmy :)

Gość gość
Jesteśmy po takich eksperymentach. I niech nie zabierają zdania Ci co tego nie próbowali, jak związek jest mocny i pełen zaufania, a oboje tego chcecie, to nie ma co się zastanawiać. Należy tylko poszukać odpowiednią osobę, a zabawa będzie cudowna. U nas nawet to bardziej scaliło nasz związek i nie ma mowy o zdradzie jakiejś zazdrości. Trzeba tego po prostu chcieć, a będzie wspaniale.

Gość gość
Ja nie brałem udziału w takim seksie, ale zabiorę głos. :-) Taki seks to moje marzenie! Kafemen@wp.pl

Gość gość
Cześć możesz poradzić jak znalazłaś taką kobietę bo ja szukam od tygodnia przez internet i bez skutku. Jeśli możesz napisać to bardzo proszę. bosze@wp.pl