Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PawełPaziewski

Chętna poszukiwana do...

Polecane posty

Gość PawełPaziewski

...relacji męsko-damskiej ;), opartej na dyskrecji, szacunku i poniekąd zaufaniu. Ja 31 lat, wysoki, szczupły, przystojny brunet. Obecnie w związku (nieformalnym). Mam dziecko. Kocham rodzinę, ale czuję się zapomniany przez partnerkę (przekłada pracę ponad rodzinę). Smutne, co? :( Poszukiwana płeć przeciwna w wieku 20-30l o normalnej budowie ciała. Do ludzi chcących pisać durne komentarze - masz trochę rozumu i honoru to proszę daruj sobie. Osoby nie zainteresowane również proszę aby nie pisały. Proszę o pozostawienie kontaktu do siebie. Odpiszę/oddzwonię. Pozdrawiam, P.P.

Gość gość
Odezwij sie na priw bo nie chce tu prowadzić rozmowy. Smof@myself.com

Gość gość
Do: gość dziś Ty akurat może sobie daruj. Widzę Twoje wpisy na kafeterii. Są lekko mówiąc żałosne.

Gość gość
UP

Gość gość
frajer.. typie żona wie ze ja zdradzasz?:D:D:D gardze takimi smieciami :classic_cool: dostałbyś w ryj albo kopa w jaja

Gość OdbarzonyPanTypuBear
Ja wejdę z tobą w taką relacje :classic_cool: zr***** cię fest szmato :classic_cool: aż będziesz kwiczał jak prosiak w ubojni

Gość gość
frajer i dziad 😴 bo to kurfaa nie portal randkowy cymbale tylko forume :classic_cool:ciulu :D:D nikt tu ci niczego nie poda, nochyba ze do dzioba

Gość gość
Do: gość dziś Sam frajer jesteś skoro nie umiesz czytać poprawnie treści. Dostałbym :D, od Ciebie...żałosne :D

Gość gość
Do: OdbarzonyPanTypuBear dziś vel. Smof :p Możesz wejść zw mną w jedną relację: ja Cię w dupę, Ty mi lachę :D PAJACU

Gość gość
Do: gość dziś Cyt.:"frajer i dziad spioch.gif bo to kurfaa nie portal randkowy cymbale tylko forume". To szanuj kretynie zasoby serwera a nie zaśmiecasz. Cyt.:" nikt tu ci niczego nie poda, nochyba ze do dzioba" Musisz mieć bardzo przykre dośwadczenia... :(