Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zemsta na bylej

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie rozwiodlem się z żoną gdyz mnie zdradzala. Po jakimś czasie związalem się z kobietą która kocham. I to doprowadza moja byla żonę do furii. Pomimo zasadzonych alimentów na dziecko płacowych regularnie. Była żona Zalozyla mi komornika w Polsce jest to zgodne z prawem. Przedstawiłem komornikowi Wszystkie wpłaty to jedyne zawieszenie komornika może być za zgodą wierzycieli a ona nie chce się zgodzić i tylko się cieszy. Jak.mogę jej dopiec bo mam.już dość jej glupot

Gość gość
niestety nijak. Skoro komornik ci ściąga kasę to pod żadnym pozorem jej już nie płać. Wnieś pozew o znęcanie się psychiczne i narażenie na straty finansowe i moralne, jeżeli udowodnisz, że terminowo płaciłeś alimenty to wygrasz zwrot 15% kosztów komorniczych od byłej

Gość gość
gość dziś Pier//dolisz !!! Możesz zawsze jej wrzucić wiaderko5 litrowe np po farbie pełne gó//wien, prze (otwartą) szybę w jej samochodzie do środka. Na kierownicę, fotel. Uwierz mi, że to auto na czyszczenie tapicerki odwiezie laweta, no chyba, że ktoś będzie prawdziwym twardzielem, żeby do niego wsiąść :)